Інтернет Асоціація України: 15 років ефективних відповідей на виклики в ІКТ-сфері

Інтернет Асоціація України: 15 років ефективних відповідей на виклики в ІКТ-сфері

Укрінформ
22 грудня об 11.30 відбулася прес-конференція на тему: "Інтернет Асоціація України: 15 років ефективних відповідей на виклики в ІКТ-сфері". (Зала 1)

Відео з прес-конференції:

Фотографії з заходу

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Організатор: Інтернет Асоціація України.

Учасники: Олександр Федієнко - голова Правління ІнАУ; Михайло Коміссарук - голова Комітету ІнАУ з питань інтернет-реклами; Іван Пєтухов - голова Комітету ІнАУ з питань ІКТ в освіті.

Підсумкові матеріали:

ІнАУ в 2016 році досліджує запити користувачів з метою індивідуального запуску реклами

Інтернет-асоціація України (ІнАУ) має намір наступного року провести дослідження інтернет-аудиторії з питань реклами в глобальній мережі. Мета дослідження - вивчення інтересів тих або інших категорій інтернет-користувачів з метою спрямованого подання реклами.

Про це на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Інтернет-асоціація України: 15 років ефективних відповідей на виклики в ІКТ-сфері" сказав голова комітету ІнАУ з питань інтернет-реклами Михайло Комісарук.

"Наступного року ми плануємо досліджувати новий сегмент, який з'явився минулого року й активно розвивався в 2015-му. Це сегмент РТБ (Real time bidding). Він відрізняється від тих методів  інтернет-реклами, які були до нього, тим, що можна, знаючи параметри, запити, інтереси і соціально-демографічні параметри користувача, показувати йому рекламу індивідуально", - повідомив Комісарук.

Також він додав, що сьогодні є можливість акумулювати знання про інтереси тих або інших категорій інтернет-користувачів.

"Цей напрям зараз активно розвивається, і ми також зацікавлені досліджувати темпи його розвитку і проникнення в Україні. Ми щомісячно вимірюємо соціально-демографічні показники відвідувачів українських сайтів", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-