Про Ukraine New Look  - Тиждень України у Великобританії

Про Ukraine New Look - Тиждень України у Великобританії

Укрінформ
30 вересня об 11.00 відбулася прес-конференція на тему: "Презентація проекту "Ukraine New Look  - Тиждень України у Великобританії". (Зала 1)  

Організатор: Національне партнерство в легкій промисловості України.

Учасники: Голда Виноградська, голова національного партнерства в легкій промисловості України  (організатор з української сторони); Дмитро  Гілгур, британська компанія Vimes VC (організатор з британської сторони); Сергій Панадій, громадський діяч, керівник фермерського господарства; Марк Граб, директор  компанії "Консцієнція".

Підсумкові матеріали:

У Лондоні на Тижні України британським інвесторам представлять аграрну, легку промисловість та туристичну галузь

У Лондоні 9-14 листопада заплановано проведення Тижня України, що представить провідні галузі для розвитку українсько-британського співробітництва: аграрну, легку промисловість та туристичну.

Про це на прес-конференції в Укрінформі «Презентація проекту «UkraineNewLook - Тиждень України у Великій Британії», заявила голова національного партнерства в легкій промисловості України (організатор з української сторони) Голда Виноградська, повідомляє кореспондент агентства.

«З 9 по 14 листопада у Лондоні запланований Тиждень України у Великій Британії, проект UkraineNewLook. Перший день форуму буде присвячений аграрному сектору, другий - легкій промисловості. Проект знаходиться під патронатом Міністерства закордонних справ, Ради експортерів при Міністерстві закордонних справ та Ради інвесторів. Головна ціль проекту - це формування привабливого іміджу України», - розповіла вона.

За словами організаторів, метою проекту UkraineNewLook є популяризація української культури серед європейської спільноти, формування привабливого іміджу України, залучення нових союзників та партнерів в різних галузях та напрямках та просування бренду «Made іn Ukraine».

У програмі Тижня України в Лондоні, крім дводенного бізнес-форуму, відбудуться виставка «50 винаходів українців, які змінили світ», шоу-показ українських дизайнерів «Найулюбленіша», спільний концерт українських і британських виконавців, відкриття туристичної України туроператорам Британії.

«Одна із активностей  - це представлення туристичної галузі України, яка, на жаль, на рівні держави не підтримується, хоча це могло би принести десь 20% до бюджетів кожного регіону», - зауважила Виноградська.

Бізнес-форум відбуватиметься у конференц-холі Ironmongers, City of London. З британського боку в ньому візьмуть участь провідні компанії, у тому числі, інвестиційні фонди, кооперативні маркети та спілки. Загальна кількість вже підтверджених учасників з Великої Британії – понад 30, серед них Generation Investment Management, Cargill, JB Equity, Barclays Agriculture та багато інших.

Взагалі, проект UkraineNewLook передбачає цілу низку проектів, які будуть проходити в різних країнах світу. Після  Лондону, наступного року він пройде в Оттаві (Канада), Вашингтоні (США), Дубаї (ОАЄ), Токіо (Японія), Сіднеї (Австралія).

Українські аграрії на бізнес-форумі в Лондоні готові запропонувати британським інвесторам співпрацю з торговими мережами і оптовий продаж

У рамках дводенного бізнес-форуму, який відбудеться у рамках Тижня України у Великобританії 9-14 листопада в Лондоні українські аграрії зустрінуться з британськими інвесторами. Напрям, на який буде зроблено акценти - інвестиційні можливості, робота з мережами і оптові закупівлі.

Про це на прес-конференції в Укрінформі «Презентація проекту «Ukraine New Look - Тиждень України у Великобританії» заявив  засновник українсько-британської консалтингової компанії Vimes VC (організатор з британського боку) Дмитро Гілгур, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За останні 6 місяців - рік, тема агро стала однією з домінуючих. Тому ми раді запросити українські промислові компанії до Лондона, 11 листопада, на бізнес-форум, який відбудеться в контексті UkraineNewLook. Форум буде приурочений спільним можливостям, які існують між українським агросектором і Великобританією. Напрям, на який будуть зроблені акценти — це інвестиційні можливості, робота з мережами і оптові закупівлі», — сказав він.

За словами Гілгура мета заходу - це створення практичних, довгострокових і ділових відносин між українським і британським бізнесом.

«Чому саме Великобританія один з ключових ринків для України? Майже 40% агропродукції у Великобританії імпортується з Європи і з інших країн, і в 2015 році експорт України до Великобританії - 38% це була саме агропродукція, тобто робота в цьому напрямі йде досить серйозна», - відзначив він.

Засновник українсько-британської консалтингової компанії Vimes VC розповів, що тільки за останній місяць компанія зустрічалася з британськими представниками мереж, з приводу відвідування їх байєрів України для розгляду можливих поставок з України, і зазначив, що інтерес у британського бізнесу є і дуже живий.

«Британський ринок не простий, це глобальний ринок, конкурентний, наша мета зробити форум у контексті UkraineNewLook в Лондоні щорічним, регулярним заходом, майданчиком, який дасть можливість українському і британському бізнесу дізнатися про реальні можливості і укладати реальні угоди, робити реальний бізнес», - додав Гілгура.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-