66 годин радіоефіру - подарунок Україні від “FM Галичина”

66 годин радіоефіру - подарунок Україні від “FM Галичина”

Укрінформ
17 серпня о 14.00 відбулася прес-конференція, присвячена встановленню Світового рекорду на найдовший радіоефір, до 25 – річчя Незалежності України. (Зала 1)

Учасники: Валентина Барзолевська, програмний директор, ведуча Радіо "FM Галичина"; Галина Батюсь, бренд-менеджер, ведуча Радіо "FM Галичина"; Юла Бєльська - ведуча Радіо "FM Галичина"; Лана Вєтрова, керівник Національного реєстру рекордів України; гурт Epolets.

Довідково. Ведучі файного радіо проведуть прямий ефір протягом 66 годин у режимі нон-стоп. За встановленням рекорду спостерігатимуть мільйони слухачів та експерти Національного Реєстру Рекордів України, які після його завершення у прямому ефірі оголосять офіційний результат.

Під час встановлення рекорду буде вестись відеотрансляція зі студії. Відомі українські виконавці своєю присутністю долучаться до встановлення нового рекорду, а слухачі - матимуть змогу щогодини підтримати ведучих, і привітати Україну з Днем Незалежності у прямому ефірі. Радіоефір можна слухати на частотах «FM Галичина», за допомогою мобільного додатку, а також в Інтернеті.

Радіомарафон стартує 21 серпня 2016 року о 6:00. Завершення - 24 серпня 2016 року в 00:00.

Підсумкові матеріали:

FM Галичина проведе найтриваліший радіомарафон до Дня Незалежності

Радіо  “FM Галичина” проведе найтриваліший в Україні та у світі радіомарафон, присвячений Дню Незалежності України - тривалістю 66 годин.

Про це на прес-конференції в Укрінформі у середу заявила програмний директор радіо “FM Галичина” Валентина Барзолевська.

“До 25-ї річниці нашої Незалежності ми хочемо провести найтриваліший у світі радіомарафон у режимі нон-стоп у прямому ефірі тривалістю 66 годин”, - сказала Барзолевська.

Відповідаючи на запитання журналіста Укрінформу, Барзолевська зазначила, що свою підтримку радіо  “FM Галичина”  з приводу проведення 66-годинного радіомарафону вже висловили понад 70 відомих українських виконавців, серед яких - співаки Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Світлана Тарабарова, Віктор Павлік, музичні гурти Pianoбой, MadHeads, “Без Обмежень”, “Гайдамаки”, “Дзідзьо”.

 “Брати Гадюкіни” обіцяли після концерту до нас приїхати. Також обіцяв завітати Святослав Вакарчук дорогою через Львів на концерт в Одесу”, - розповіла Барзолевська.

Як поінформувала керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, умови для встановлення рекорду на найтриваліший радіомарафон у світі “дуже жорсткі”.

“Дуже жорсткі умови для встановлення рекорду. Наприклад, допущено двоє ведучих, в яких є 5 хвилин перерви щогодини. Вони можуть їх не використовувати, накопичувати, але за раз - не більше 30 хвилин за 6 годин”, - підкреслила Вєтрова.

Вона додала, що ведучі також здаватимуть експрес-аналізи “на наявність чи відсутність в організмі стимуляторів, антидепресантів, енергетиків”.

Радіомарафон стартує 21 серпня 2016 року о 6:00. Завершення - 24 серпня 2016 року в 00:00.

Ведучими 66-годинного радіоефіру на радіо "FM Галичина" будуть Валентина Барзолевська та Юла Бєльська.

Офіційним гімном 66-годинного ефіру стане пісня гурту Epolets  - "Море".

Рекорд України на проведення найдовшого радіоефіру становить 58 годин 40 хвилин і 5 секунд, а світовий рекорд, який належить “Русскому радио”  - 60.

Відео с прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-