Міфи про чорну касу. Українська альтернатива

Міфи про чорну касу. Українська альтернатива

Укрінформ
6 червня о 13.30 відбулася прес-конференція на тему: «Міфи про чорну касу. Українська альтернатива». (Зала 2)

Організатор:  Всеукраїнське Товариство "Просвіта" ім.Тараса Шевченка.

Учасники: Павло Мовчан - голова Товариства "Просвіта" ім.Т.Шевченка; Георгій Філіпчук - академік АПН України; Юрій Костенко - голова Української народної партії; Микола Голомша - голова партії "Патріот"; Віктор Набруско - секретар НСЖУ; Тарас Усатенко - голова ради "Майдану".

Підсумкові матеріали:

Міфи про чорну касу Партії регіонів покликані відволікти увагу суспільства від проблем у державі - Мовчан

Інформація, яка міститься у "амбарній книзі" Партії регіонів, виникла з метою відволікти українців від проблем, які існують у суспільстві, зокрема, економічних.

Таку думку висловив на прес-конференції в Укрінформі "Міфи про чорну касу. Українська альтернатива" голова Товариства "Просвіта" ім. Т. Шевченка Павло Мовчан.

"Тема вкинута невипадково. Ми переконані, що розмови про каси, про дискредитованих осіб та партії триватимуть доти, поки буде необхідність відволікати від насущних тем", - сказав Мовчан.

Він також зауважив, що ім'я його соратника Юрія Костенка, яке згадують ЗМІ у зв'язку зі списками ПР, було дискредитовано: «Той, хто будував Україну, розбудовував її, сьогодні має виправдовуватись».

У свою чергу голова Української народної партії Юрій Костенко наголосив, що неодноразово пояснював, що для фінансування виборчої кампанії партії використовувались партійні внески, кошти підприємців, які працюють в УНП, і кошти великого капіталу. «Я не приховував цього як у 2006 році, так і у 2009 році. І це політичне "шумовиння , яким сьогодні так щедро діляться різного роду «фахівці».., це все дійсно відведення уваги від насущних проблем. В Україні сьогодні практично не працює економіка, у пенсійному бюджеті у 145 млрд гривень дірка, сьогодні українська культура, мова знищується, мотивуючи темою відсутності у бюджеті коштів і також замість того, щоб додати до бюджету 10 млрд коштів з офшорних зон, цю тему перетворили у тему історичних досліджень», - наголосив Костенко.

Він зауважив, що виникає питання, чому у «цьому сузір'ї корупційних діянь ПР раптом опинились представники національно-патріотичних сил - Ющенко, Костенко, Заєць». На його думку, це пов'язано з тим, що минулого року Ющенко, Костенко, Мовчан, Заєць «взялись за організацію української  Там де збираються українці, по них відкриває вогонь сама важка зброя бруду, дискредитації», - підсумував політик.

Відео с прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-