Всеукраїнський діалог  «PRINCIPIUM», як локомотив кардинальних змін в суспільстві

Всеукраїнський діалог «PRINCIPIUM», як локомотив кардинальних змін в суспільстві

Укрінформ
14 квітня об 11.00 відбулася прес-конференція: "Всеукраїнський діалог  «PRINCIPIUM»". (Зала 2)

Організатор: студентська ініціатива "Великого бажайте".

Учасники: Богдан Гаврилишин - меценат, дійсний член Римського клубу, засновник Всесвітнього форуму у Давосі; Денис Коляда - лідер студентської ініціативи "Великого бажайте"; Ольга Босак - засновник волонтерського фонду "Вільна Україна"; Енді Кузіч - директор із розвитку бізнесу PwC Україна.

Підсумкові матеріали:

У Києві відкриють Всеукраїнський форум діалогу 

Завтра в Києві вперше відкриється форум під назвою "Всеукраїнський діалог "PRINCIPIUM", який має на меті об'єднати різні верстви суспільства до спільного діалогу. 

Про це сказала засновник волонтерського фонду "Вільна Україна" Ольга Босак під час прес-конференції "Всеукраїнський діалог "PRINCIPIUM", яка відбулася в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

"Такий Всеукраїнський діалог ми проводимо вперше. Завтра стартуємо в Києві і завтра за результатами нашої роботи ми побачимо, наскільки ми готові як суспільство продовжувати цю роботу в інших містах України", - сказала Босак. 

У свою чергу присутній на прес-конференції лідер студентської ініціативи "Великого бажайте" Денис Коляда зазначив, що в планах організаторів об'єднати зусилля вже існуючих платформ з "Всеукраїнським діалогом "PRINCIPIUM".

"Результатом такого діалогу має стати спільна праця. Для нас важливо запустити таку платформу в Києві, яка б могла працювати постійно і бути місцем зустрічі багатьох людей для того, щоб вирішити певні проблеми в суспільстві. Поки що говоримо тільки про Київ, але якщо діалог дасть добрий результат, то думаю, що ми будемо їхати і в інші місця. Подібні моделі платформ вже існують в Івано-Франківську - "Тепле місто", Краматорську та Слов'янську - "Теплиця" та "Вільна хата", які просто треба розширювати", - зазначив Коляда.

Босак пояснила, що серед доповідачів "Всеукраїнського діалогу "PRINCIPIUM" є відомі представники як з України, так і з інших держав. 

"Ми дуже раді, що з нами є такі люди, як пан Мирослав Маринович, пан Богдан Гаврилишин. В нас заявлені як дуже відомі спікери, наприклад пан Пасхавер, так і імена людей, яких ви не дуже добре знаєте, але які мають дуже добрі результати роботи", - пояснила Босак, додавши що станом на сьогодні на подію вже зареєструвалося більше 100 осіб - це дуже добрий результат. 

Перший "Всеукраїнський діалог "PRINCIPIUM" відбудеться 15-16 квітня у Києві у Домі освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Лаврська, 16-а). Як повідомляють організатори цієї серії дискусій, свою участь у форумі уже підтвердили, зокрема, міський голова Глухова, меценат, підприємець Мішель Терещенко, заслужений економіст України Олександр Пасхавер, журналіст, голова правління Громадського радіо Андрій Куликов, ресторатор, натхненник ініціативи «Тепле місто» Юрій Филюк, екс-міністр культури України Євген Нищук, генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія, співзасновник Radio SKOVORODA, медіа-продюсер Андрій Чемес, волонтер, співзасновник ініціативи «Вільна хата» у Краматорську Андрій Левицький, засновник волонтерського фонду «Вільна Україна» Ольга Босак, учасник Нестерівської групи Євген Глібовицький, президент Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер, співзасновник The Ukrainians Тарас Прокопишин, співзасновник «Крим SOS» Алім Алієв.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-