Сенсаційне викриття фактів корупції та розкрадань в зоні АТО

Сенсаційне викриття фактів корупції та розкрадань в зоні АТО

Укрінформ
1 грудня о 10.00  відбулася прес-конференція на тему: «Сенсаційне викриття фактів корупції та розкрадань в зоні АТО» (Зала 1).

Відео з прес-конференції:

Фотографії з заходу

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Учасник: заступник командира "Правого сектору"  - Валентин Манько.  

Під час заходу були викриті корупційні схеми, надані копії підтверджуючих документів, озвучені імена та посади злочинців, а також буде оголошено про створення нового, незалежного від олігархів, політичного об'єднання патріотів.

Підсумкові матеріали:

Заступник командира ДУК "Правий сектор" заявив про те, що в нього кинули бойову гранату

Заступник командира ДУК "Правий сектор" Валентин Манько заявив про те, що минулої п'ятниці, 27 листопада, проти нього було скоєно замах.

Відповідну заяву він зробив у вівторок під час прес-конференції в Укрінформі.

«Увечері вказаного дня (27 листопада. - Ред.), я приїхав у свій будинок у Дніпропетровській області. При цьому свій приїзд я не афішував і нікому про це не говорив. Приблизно з четвертої до опів на п'яту ранку у вікно мого будинку кинули бойову гранату, яка, не пробивши склопакет, вибухнула у мене під вікном. На щастя, моя сім'я того дня поїхала до батьків", - сказав він.

Манько висловив припущення, що до організації цього замаху міг бути  причетний Геннадій Корбан, який призначив йому зустріч у Дніпропетровську саме в цей день. За словами Манька, приводом для замаху могла стати його відмова взяти на себе відповідальність за низку злочинів, у скоєнні яких підозрюють самого Корбана.

Нагадаємо, у вівторок 1 грудня апеляційний суд Києва розглядає скаргу Генеральної прокуратури України на рішення Печерського райсуду Києва про зміну запобіжного заходу проти Корбана і переведення його під домашній арешт.

Корбан був затриманий 31 жовтня у Дніпропетровську. Згодом силовики перевезли його в Київ, де він перебував під вартою. Печерський райсуд Києва виніс рішення про домашній арешт Корбана на два місяці - по 31 грудня 2015 р. включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-