Відкриття першого в Україні професійного рингу

Відкриття першого в Україні професійного рингу

Укрінформ
21 жовтня о 16:00 відбулася  прес-конференція на тему: "Відкриття першого в Україні професійного рингу і тренажерів з усіх видів єдиноборств". (Зала 1)

Відео з прес-конференції:

Фото Укрінформ

 Організатори: Укрінформ, Асоціація підприємців Деснянського району у місті Києві.

Учасники: Альона Васюк - Президент Асоціації підприємців Деснянського району у місті Києві; Олександр Котирло - автор соціальної програми «Street fight» (відкриті, доступні та безкоштовні спортивні майданчики по різних видах єдиноборств); Святослав Козирєв - активіст ГО «Рух за реформи»; Михайло Джамаль  - організатор офіційного відкриття спортивної зони 22 жовтня о 14:00.

Метою прес-конференції  є привернення уваги громадськості до ситуації, яка сьогодні склалася у сфері масового спорту та фізичної культури. Це є приклад розуміння того, що скоротити рівень злочинності серед  підростаючого покоління можна тільки забравши дітей з вулиць. Для цього започаткована програма по обладнанню нових спортивних майданчиків та відновлення існуючих. Спорт - це не тільки здоров'я, але і можливість забрати агресію з вулиць Троєщини.

 Під час заходу було анонсовано відкриття першого в Україні професійного рингу і тренажерів з усіх видів єдиноборств, які встановлені під відкритим небом і доступні для всіх бажаючих займатися спортом. Відкриття спортивного майданчика відбудеться 22 жовтня 2015 року о 14:00 за адресою: вул. Закревського 32.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-