Презентація акції

Презентація акції "Благодійний календар 2017"

Укрінформ
30 серпня об 11.00 відбулася презентація акції "Благодійний календар 2017" у захист безпритульних тварин. (Зала 1)

Організатори: Благодійна програма "Територія добра";  "ЗооДруг" - журнал для любителів домашніх тварин; Компанія COLLAR; БО "Шлях до майбутнього".

Учасники: Богдан Біленький, керівник програми "Територія добра", заcтупник голови правління Благодійної організації "Шлях до майбутнього"; Юрій М’ясников, PR-менеджер компанії COLLAR; Альона Ковалишина, директор з маркетингу журналу  "Зоодруг"; Амадор Лопес, шоумен, хореограф; Ганна Різатдінова, гімнастка, бронзова призерка Олімпіади в Ріо 2016.

Довідково. Акція "Благодійний календар 2017" запроваджена БО "Шлях до майбутнього", журналом "ЗооДруг" та компанією COLLAR в рамках благодійної програми "Територія добра". Заходи акції проводяться за участі відомих зірок української естради, телебачення і спорту.

Основні акценти акції - популяризація гуманного ставлення людини до природи, виховання доброти та уваги до безпритульних тварин в регіонах України.

Підсумкові матеріали:

Активісти презентували акцію на підтримку безпритульних тварин

На захист безпритульних тварин активісти розпочали акцію “Благодійний календар - 2017”.

Про це на прес-конференції в Укрінформі у вівторок заявив керівник програми "Територія добра" Богдан Біленький, повідомляє кореспондент агентства.

“Оскільки ситуація у Києві з бездомними тваринами жахлива,  ми вирішили презентувати акцію на підтримку безпритульних тварин і видати у рамках акції перший в Україні благодійний календар, а також залучити до цієї акції знаменитих артистів, телеведучих, зірок естради”, - сказав Біленький.

За його словами, для фотосесії на календар було відібрано 12 осіб - по кожному на місяць року. Останнім учасником фотосесії на календар став відомий шоумен і хореограф Амадор Лопес.

“Сам календар буде презентований 29 вересня у готелі “Київ”, - додав Біленький.

У активістів є намір продовжити дію цієї акції у наступні роки.

“Ми не збираємося зупинятися на календарі в 2017 році і сподіваємося, що ця акція продовжиться і в наступні роки”, - підкреслив Біленький.

Він уточнив, що в 2017 році у календарі будуть лише артисти та зірки естради та телебачення, а у 2018 буде зроблено три “благодійні календарі”. Один з календарів, як зауважив Біленький, знову міститиме фото відомих артистів та зірок шоу-бізнесу, другий буде випущений з фото зірок спорту, третій календар - з фото артистів театру.

Він поінформував, що частина прибутку від продажів “благодійного календаря” буде направлена на будівництво притулку для бездомних собак - "відмовників".

“Ми хочемо побудувати притулок європейського зразка для “собак - відмовників" за рахунок коштів, отриманих від продажів благодійного календаря. Ці собаки одразу будуть, після того, як від них відмовились їхні колишні сім'ї, пропонуватися у інші. Таким чином ми зменшимо їхню загальну кількість та їх кількість на вулицях”, - відзначив Біленький.

Він наголосив, що наразі існують проблеми з пошуком території для розміщення притулку для собак - "відмовників".

“Наразі проблематично із землею. Існує ряд вимог до ділянки: вона не може бути розміщена ближче, ніж за півкілометра до житлових будинків, також повинні бути гарна під'їзна дорога, наявність електрики, можливість буріння свердловини для води. Сама територія має бути від 2,5 га, оскільки ми розраховуємо на притулок від 1000 тварин”, - сказав Біленький.

Наразі для побудови притулку розглядається 3 ділянки. Одна з них, як повідомив Біленький, розміщена у Бориспільському районі, дві інших - у Броварському районі.

Акція "Благодійний календар - 2017" запроваджена благодійною організацією "Шлях до майбутнього", журналом "ЗооДруг" та компанією COLLAR в рамках благодійної програми "Територія добра".

Основні акценти акції - популяризація гуманного ставлення людини до природи, виховання доброти та уваги до безпритульних тварин в регіонах України.

Відео с прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-