Результати роботи ДП «СЕТАМ»

Результати роботи ДП «СЕТАМ»

Укрінформ
15 лютого о 13.00 відбулася прес-конференція присвячена результатам роботи ДП «СЕТАМ», яке працює при Міністерстві юстиції України.  (Зала 1)

Організатор: Міністерство юстиції України.

У заході візяли участь: Сергій Шкляр - заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби; Віктор Вишньов - в.о. генерального директора ДП «СЕТАМ».

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Підсумкові матеріали:

ДП "СЕТАМ" за два місяці продажу арештованого майна отримало 1 млн грн прибутку

Державне підприємство "СЕТАМ" за два місяці роботи отримало прибуток у розмірі близько одного мільйона гривень.  

Про це під час прес-конференції в Укрінформі, присвяченій результатам роботи ДП "СЕТАМ", яке працює при Міністерстві юстиції України, повідомив в.о. генерального директора ДП "СЕТАМ" Віктор Вишньов.

"Ми маємо вже підсумки роботи держпідприємства. За трохи більше ніж два місяці роботи ми показали прибуток близько 1 мільйона гривень. Для держпідприємства, яке стартувало без коштів узагалі на рахунку, я вважаю, що доволі непоганий результат. І також з цієї суми буде виплачено як податок на дохід до державної скарбниці, так і дивіденди Міністерству юстиції та державі", - сказав Вишньов.

За його словами, результатом роботи ДП "СЕТАМ" стало збільшення кількості учасників торгів, підвищення лояльності клієнтів, збільшення кількості майна, реалізованого з перших торгів.

Він зазначив, що за час роботи ДП "СЕТАМ" було утворено розгалужену систему філій по всій країні, а саме 22 регіональні філії. Також у "СЕТАМ" працюють 138 співробітників, а для діяльності підприємства було орендовано складські приміщення та майданчики для зберігання автомобілів по всій країні. "Таким чином ми забезпечуємо не лише організацію торгів, але й відповідальне зберігання майна", - наголосив Вишньов.

За його словами, на сьогодні найбільш суттєвим досягненням є те, що системою користуються близько 100 тисяч відвідувачів, і тривалість сеансу заходу сягає більше 10 хвилин.

Вишньов зауважив, що перше місце у торгах займають учасники з Києва та Київської області. "Але ми направляємо зусилля на реалізацію нашого порталу серед інших регіонів країни. Суттєвий відсоток учасників спостерігаємо у Дніпропетровську, Львові, Харкові, Одесі та Запоріжжя. Найбільший обсяг торгів відбувається у сфері нерухомості, транспорту, будівництві та сфері електроніки", - додав він.

Крім того, Вишньов зазначив, що за два місяці ДП "СЕТАМ" продало арештованого майна на суму близько 180 мільйонів гривень, що є доволі суттєвим показником, і цей показник щомісяця збільшується. "Ми бачимо, що приріст у абсолютних цифрах, і по кількості учасників і по кількості заявок, постійно збільшується. На сьогодні одним із основних досягнень є те, що порівняно з 2014 роком відсоток, на який збільшилась ціна продажу, збільшився на 2,5% і сягає 11, 5%", - зазначив він.

ДП "СЕТАМ" (система електронних торгів арештованим майном) - це прозорий, простий та ефективний засіб реалізації арештованого майна через мережу Інтернет.

Система торгів арештованим майном існує вже 2 роки. ДП "СЕТАМ" було визначено організатором торгів з 26 жовтня 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-