Талант-шоу за участю  дітей  учасників АТО, переселенців зі сходу України та Криму

Талант-шоу за участю дітей учасників АТО, переселенців зі сходу України та Криму

Укрінформ
5 лютого о 12.00 відбулася презентація талант шоу для дітей та молоді,  сімей що постраждали внаслідок воєнних дій на сході України "Війна не забере твою мрію". (Зала 1)

Відео з прес-конференції:

Фотографії з заходу

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Організатори: ГО “Асоціація творчих людей ”TIME OF CHANGES”(”ЧАС ЗМІН”), Професійна спілка ветеранів, працівників поліції охорони, ГО ”Офіцерський корпус".

Учасники: Наталія Веселова - народний депутат України, директор благодійної організації «Благодійний фонд допомоги батальйону "Донбас"»; Юлія Бартєнєва - переможниця x-factor online, глава асоціації творчих людей «Time of Changes»; Катрін Ляшенко - організатор талант-шоу від Ассоціації творчих людей "Time of changes"; Юлій Мамчур - народний депутат України, полковник Повітряних Сил України; Вадим Бартєнєв - Перший заступник глави ГО "Офіцерський корпус", полковник міліції у відставці, голова Центральної Ради професійної спілки ветеранів, працівників поліції, охорони.

Як приклад позитивного розвитку складної ситуації - організація і проведення талант-шоу для дітей та молоді, сім'ї яких постраждали в результаті військових дій на сході України.

Було представлено детальний фото і відео звіт про підготовку дітей, проведення конкурсного відбору та заявлений регламент проведення самого талант-шоу, яке відбудеться 12.02.2016 року з 14.00 до 18.00 з перервою за адресою вул. Богомольця, 10 в "Центрі культури МВС України".

Підсумкові матеріали:

У Києві відбудеться фінал талант-шоу серед дітей із сімей учасників АТО і переселенців

У столиці України, в Центрі культури та мистецтв МВС, 12 лютого відбудеться фінал талант-шоу за участю дітей із сімей учасників АТО та переселенців зі сходу країни і Криму.

Організаторами заходу виступили: ГО "Асоціація творчих людей" TIME OF CHANGES", Професійна спілка ветеранів, працівників поліції охорони та ГО "Офіцерський корпус".

Про це розповів перший заступник глави ГО "Офіцерський корпус", полковник міліції у відставці, голова Центральної Ради професійної спілки ветеранів, працівників поліції, охорони Вадим Бартєнєв на прес-конференції в Укрінформі.

"Ми готувалися приблизно 1,5 місяця, аби організувати це шоу, і 12 числа на суд глядачів буде винесено нашу роботу", - сказав Бартєнєв.

За його словами, ідея організації такого талант-шоу виникла через розуміння необхідності реабілітації переселенців та учасників АТО.

"Ми зі спонсорами цього заходу маємо ідею продовжувати такі шоу", - зауважив перший заступник глави ГО "Офіцерський корпус".

У свою чергу, переможниця "Х-factor online", глава асоціації творчих людей "Time of Changes" Юлія Бартєнєва поінформувала, що у фіналі шоу буде представлено творчі номери дітей віком 10-21 років. 19 конкурсантів продемонструють свої таланти у вокалі, хореографії, гімнастиці, акторській майстерності тощо. Переможці конкурсу отримають грошові призи.

"Ми хотіли не просто набрати дітей і надати їм можливість виступити. Ми хотіли з ними позайматися і торкнутися їх сердець через творчість", - наголосила Бартєнєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-