Очікування виправдалися: iPhone 7 Plus найпотужніший смартфон серед конкурентів

Очікування виправдалися: iPhone 7 Plus найпотужніший смартфон серед конкурентів

Укрінформ
Інтернет-магазин Stylus.ua розповів про нові смартфони Apple і порівняв їх з флагманами Samsung і Google. Як з'ясувалося, Apple iPhone 7 Plus обходить конкурентів за багатьма параметрами.

Через місяць після презентації Apple iPhone 7 Plus інтернет-мережу наповнила інформація про продуктивність смартфона. Він обходить основних конкурентів — Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy S7 Edge Google Pixel. Інформаційний ресурс MacDigger і відеоблог PhoneBuff повідомляють, що фаблет швидше молодшої моделі.

Обсяг ОЗУ безпосередньо впливає на швидкість системи. Geekbench демонструє перевагу нового айфона над усіма сучасними смартфонами, що заявили про високу продуктивність.

Творці каналу PhoneBuff виклали на YouTube підтвердження швидкості роботи Айфон 7 Плюс в порівнянні з Айфон 7. Швидкість першого запуску додатків ідентична — обидва пристрої однаково швидко відкривають ігри і програми. Але при повторному відкритті додатків швидкість запуску помітно відрізняється. Вдруге фаблет завантажує всі програми та ігри миттєво, тоді як його 4,7-дюймова версія працює повільніше. Причина — різниця в ОЗУ. У iPhone 7 Plus — 3 ГБ, у iPhone 7 — 2 ГБ. Трьох гігабайт вистачає для безлічі процесів, тому не доводиться що-небудь вивантажувати для запуску іншого, як робить це менша «сімка».

Також PhoneBuff виклав відео, в якому Айфон 7 Плюс порівнюється з Samsung Galaxy Note 7. З метою отримання максимально достовірного результату на iOS і Android запускалися ідентичні програми. iPhone, який спочатку тесту відставав від Samsung, обіграв суперника при запуску ігор, монтажі відео і особливо — під час відкриття Photoshop. Що примітно, у Самсунга на 1 ГБ більше оперативної пам'яті.

Виграє iPhone і у Galaxy S7 Edge. GFXBench показав перевагу айфона в одноядерному тесті. Багатоядерний тест демонструє практично ідентичний результат (спостерігається невелика перевага чіпа «корейців»). Набагато краще айфон справляється і з візуалізацією графіки. Його результат практично у всіх тестах бенчмарка — 60 кадрів/с.

Смартфони жовтня 2016 року — Google Pixel і Pixel XL. Як і у випадку з «яблуком», одна модель трохи більша і має деякі апаратні переваги. «Залізо» обох пристроїв очолив новий процесор компанії Qualcomm — 4-ядерний Snapdragon 821. На борту 4 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4, а керує всім операційна система Android 7.1 Nougat.

Згідно з результатами бенчмарка Geekbench 4, «гугловські» творіння набагато поступаються iPhone 7 Plus в швидкодії. Однопотоковий тест показав 1 580 балів, багато- — 4 100 балів. В аналогічному тестуванні айфон демонструє 3 430 та 5 600 очок відповідно. Google Pixel не мають переваг навіть з торішнім iPhone 6s і представленим навесні цього року iPhone SE.

Мабуть, єдине, в чому Pixel і Pixel XL можуть конкурувати з iPhone 7 Plus, — це камера. Фахівці DxOMark привласнили андроїдним смартфонам 89 балів, що є максимальним показником на сьогодні. Результат «яблокофона» — 86 очок. Цифри цифрами, але все ж не варто забувати про наявність у айфона двухмодульной камери, яка дозволяє використовувати оптичний зум і робити знімки з ефектом глибини різкості, подібно до дзеркальних фотокамер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-