Стартував сайт розпродажів натяжних стель від компанії 5 plus

Стартував сайт розпродажів натяжних стель від компанії 5 plus

Укрінформ
Пропозиції щодо розпродажу натяжних стель для клієнтів компанії 5 plus — жителів Києва і Дніпра — з 1 жовтня поточного року представлені на окремому майданчику.

Це пов'язано з тим, що попит на натяжні стелі останнім часом значно зріс, відповідно, є значна потреба в отриманні якісних матеріалів і послуг від надійного виробника. Розпродажні ж пропозиції дозволяють істотно заощадити кошти і отримати при цьому найкращий результат.

Виробник натяжних стель, компанія 5 plus, досить давно займає стійкі позиції на ринку України. Це молоде підприємство, яке прагне бути в ногу з часом і потребами своїх замовників.

Останнім часом основною тенденцією в сфері натяжних стель є лаконічність форм і кольорів, економічність в засобах і обмеженість у часі при монтажі.

«Наша компанія звертає увагу на всі потреби клієнтів: якщо наш клієнт хоче заощадити, ми надамо йому таку можливість, — відзначає керівник відділу по роботі з клієнтами (м.Дніпропетровськ) Лілія Кайстро. — При цьому основна наша задача — виконати свою роботу максимально якісно і швидко, так, щоб ні одне замовлення не залишилося без належної уваги, незалежно від відсотку знижки в договорі».

Розпродажні сайти, що презентують асортимент натяжних стель, набирають популярності, адже за допомогою подібних інструментів можна заощадити до 30-40 % вартості натяжної стелі. Тому близько 70 % замовників знаходять бажані натяжні стелі за допомогою подібних ресурсів.

Таким чином, навіть найпростіша натяжна стеля легко знаходить свого господаря, при цьому замовник економить свій бюджет, а компанія-виробник збільшує обсяги виробництва і виробничі потужності.

Довідка:

Компанія 5 plus вигідно відрізняється від багатьох подібних компаній тим, що займається виключно натяжними стелями. Її спеціалісти знайомі з процесом виробництва та монтажу. Вона має широку дилерську мережу по всій Україні: замовник з будь-якого міста країни може отримати натяжні стелі від даного виробника.

Контакти:

Київ

вул. Виборзька, 104, оф. 205

+38 (050) 458-90-50

Дніпропетровськ

вул. Робоча, 23В, оф. 318

+38 (050) 420-10-07

Гаряча лінія:

0 (800) 217-587

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-