Stylus: в каталогах інтернет-магазину з'явилися нові моделі дитячих колясок

Stylus: в каталогах інтернет-магазину з'явилися нові моделі дитячих колясок

Укрінформ
Український онлайн-магазин Stylus оновив асортимент дитячих колясок. До нього увійшли моделі від Euro-Cart, Maclaren і Jane.

Новинка цього року — Euro-Cart Runner. Це серія польських функціональних дитячих колясок, представлених в різних колірних рішеннях. Жорстке сидіння оббите м'якою тканиною. Передбачені регульована спинка, ремені безпеки, ергономічний капюшон і гальмівна система.

Спинка здатна приймати різні положення: дитина зможе спати і сидіти. Ручка управління регулюється за висотою і покрита екошкірою. У комплект входять чохол для утеплення ніг та дощовик. Каркас обтягнутий знімною водонепроникною тканиною. Загальна вага коляски становить 10,5 кг. Максимально допустима вага дитини — 15 кг.

Компанія Maclaren в цьому році представила нову модель прогулянкової коляски — Techno XT/XLR 2016. Коляска-тростина призначена для малюків віком до 3,5-4 років і вагою до 15 кг. Модель підходить для дітей, які ще не навчилися самостійно сидіти. Коляска комплектується знімним м'яким підголовником, накидкою на ніжки і ремінцем на руку батька, прикріпленим до ручки управління коляскою.

Колекцію Jane поповнила модель Jane Trider 2016 — триколісна дитяча коляска, призначена для дітей до 3 років. Новинка характеризується зручністю, маневреністю, а також надійно захистить дитину від пилу. Система кріплення ProFix сприяє швидкому і безпечному зняттю модуля (прогулянкового блоку або люльки) з рами.

Для дітей від 6 місяців призначена модифікація «прогулянковий блок». Він також оснащений капюшоном від ультрафіолетових променів. Для безпеки додаються п’ятиточковий регульований ремінь і знімний бампер, обтягнутий тканиною.

Детальніше ознайомитися з розглянутими дитячими колясками можна в картці товару на сайті інтернет-магазину Stylus.ua. За додатковою консультацією можна звернутися до менеджерів магазину в будь-який день тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-