В інтернет-магазині Y.ua запропонували альтернативу iPhone 7

В інтернет-магазині Y.ua запропонували альтернативу iPhone 7

Укрінформ
Фахівці Y.ua представили добірку смартфонів, які за функціональністю не поступаються гучному iPhone 7, але значно доступніші за ціною. Конкурентами купертіновської новинки стали флагмани від китайських виробників Meizu і Xiaomi.

Презентація новеньких айфонів, яка відбулася 7 вересня, викликала фурор. Американська корпорація в черговий раз зміцнила позицію новатора, що генерує прогресивні ідеї на ринку смартфонів. Незмінним залишається одне — «кусюча» ціна, яка змушує шукати більш вигідні рішення на кшталт Apple iPhone 7 і 7 Plus. Хто ж приходить на допомогу в такій ситуації? Ті самі трудяги-китайці, які навчилися виготовляти дійсно якісний продукт, продаючи його за доступною ціною.

Метал і тривимірний екран, тільки втричі дешевше

У квітні цього року була анонсована модель Meizu Pro 6. Це 5,2-дюймовий смартфон з FullHD-дисплеєм, що розрізняє силу натискання (3D Press — аналог технології айфона 3D-Touch). Скло екрану, як і у «яблука», має ефект 2.5D (псевдотривимірне), який створює імітацію тривимірного простору.

Дизайн Pro 6 дуже нагадує дизайн iPhone 7. У нього монолітний металевий корпус і аналогічне розміщення смужок для антен. Крім того, колірна палітра смартфона Meizu так само, як і у iPhone 7, пропонує колір «рожеве золото».

Одна з особливостей моделі Айфон 7 — наявність спалаху з чотирма світлодіодами. Китайська модель може похвалитися наявністю аж десяти світлодіодів, що говорить про високу яскравістьі. 10-світлодіодний спалах може не тільки служити відмінною альтернативою ліхтаря, а й зовсім виключити необхідність його використання

Ще один фаблет з подвійною основною камерою?

Інша модель, що нагадує гучну «сімку» — Xiaomi Redmi Pro — випущена в липні 2016 року. За характеристиками модель можна порівняти саме з фаблетом iPhone 7 Plus. У неї також 5,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, металевий корпус і професійна камера. Що «яблучний», що китайський фаблет оснащені двухмодульною основною камерою. Основний об'єктив наділений 13-мегапіксельним сенсором, додатковий — 5-мегапіксельним. Разом вони знімають боке-фотографії з визначенням глибини різкості (передній фон акцентується, а задній розмивається). А такою особливістю раніше володіли хіба що цифрові фотоапарати.

Варто також відзначити і переваги смартфона Xiaomi над «яблуком». По-перше, він підтримує карту пам'яті (причому аж до 256 ГБ). По-друге, у нього дуже ємна батарея (4050 мАч), чого Apple ніяк не може запропонувати своїй аудиторії споживачів.

Довідка:

Y.ua — популярний український інтернет-магазин, який на протязі 14 років спеціалізується на торгівлі електронікою, технікою для дому та офісу, автомобільними аксесуарами і товарами для дітей. Має кілька представництв в Україні (Київ, Львів, Івано-Франківськ, Кременчук, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя).

Контакти:

Україна, Київ, вул. Васильківська

+38 (044) 520-52-10

+38 (098) 364-22-00

+38 (073) 364-22-00

info@cyfra.com.ua

http://y.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-