«Розетка» розповіла про переваги односпальних ліжок

«Розетка» розповіла про переваги односпальних ліжок

Укрінформ
У холодну пору року люди проводять все більше часу вдома і намагаються приділяти більше уваги комфортному сну — це дозволяє зберегти важливе взимку тепло. Співробітники інтернет-гіпермаркету «Розетка» розповіли про переваги односпальних ліжок.

Переваги таких меблів цілком зрозумілі. Вона має просту, надійну конструкцію. Міцний каркас, основа і якісний ортопедичний матрац — запорука довгої служби будь-якого ліжка.

Приватне місце для сну — краще рішення для дитини, яка виросла з колиски. Основна перешкода — нестача місця. В цьому випадку допоможе багатофункціональне спальне місце, поєднане зі столом або шафкою.

Звичайно, сім'ям з двома і більше дітьми доводиться зупиняти вибір на двоярусних або розсувних ліжках. Але особисте ліжечко — кращий варіант для повноцінного сну і комфорту дитини.

Односпальні моделі — гарне рішення для підлітків, молодих людей і для тих, хто живе один. Щоправда, холостяки частіше вибирають дивани. Причина проста — типовим «холостяцьким» житлом зазвичай стає квартира-студія або однокімнатна квартира. Два односпальні ліжка — непоганий варіант для подружжя, яким складно висипатися на двоспальному ліжку.

При виборі важливо визначитися з габаритами. Довжина і ширина спального місця повинні бути достатні, щоб комфортно на ньому розташуватися.

Другий момент — матеріали. Успіхом користуються односпальні ліжка з дерев'яного масиву, а також доступні, практичні та цілком надійні вироби з МДФ або ДСП. Моделі з металевим каркасом зустрічаються рідше.

Для невеликих квартир підійдуть моделі з вбудованими ящиками. Деякі дитячі моделі доповнюються невеликими комодами, бувають ліжка-горища, суміщені з письмовим столом, а також безліч інших рішень.

Сучасні меблі для сну від відомих виробників не тільки привабливі, але також надійні та практичні. Безліч нових моделей односпальних ліжок пропонує інтернет-магазин «Розетка». Тут їх можна детально розглянути, порівняти і придбати за розумною ціною. Скласти уявлення про кожну модель можна, вивчивши його опис, характеристики, фотографії. У магазині реалізований зручний підбір потрібної моделі за допомогою фільтра. Є можливість вказати необхідні розміри, колір, матеріал або вибрати всі вироби однієї марки. Замовлення можна зробити в будь-який зручний час. Придбані меблі доставляються по всій Україні за допомогою Нової пошти.

Повна версія релізу — на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-