TUI Ukraine: раннє бронювання зимових турів допоможе заощадити до 40 %

TUI Ukraine: раннє бронювання зимових турів допоможе заощадити до 40 %

Укрінформ
Попереднє бронювання зимових турів дозволить клієнтам TUI Ukraine здійснити подорож з економією в 40 %. У число країн, на поїздки в які поширюється акція, увійшли Австрія, Франція, Андорра, Італія, Фінляндія, Болгарія, Таїланд, Індія і Шрі-Ланка.

Забронювати можна заїзди з 1 жовтня 2016 року по 31 березня 2017 року за умови внесення передоплати до 31 жовтня 2016 року. Також можна забронювати новорічні тури з 25 грудня 2016 року по 10 січня 2017 року за умови внесення передоплати до 10 січня 2017 року. Якщо передоплата буде вноситися до 31 жовтня 2016 року, вона буде складати не більше 10 % вартості туру.

Кращі гірськолижні курорти, які користуються заслуженою популярністю серед українських туристів, стануть вдалим місцем зимового відпочинку. Особливо приємно заощадити на оплаті путівки в такий традиційно «жаркий» туристичний період. Раннє бронювання дозволить завчасно вибрати оптимальне місце для відпочинку, а також заощадити на оплаті скі-пасу, купивши його завчасно.

Величезний вибір готелів, що беруть участь в акції, задовольнить всі категорії туристів. Тут є і затишні, компактні і комфортабельні сімейні готелі, де можна відчути себе в гостях у доброзичливих господарів, і величезні туристичні комплекси, розташовані в самому серці курорту, що пропонують всі необхідні вимогливому туристу послуги. Ця пропозиція буде цікава і тим, хто мріяв відпочити в гарному готелі, але не міг собі цього дозволити. Тепер відпочинок мрії стає доступним завдяки пропозиції від TUI Ukraine. З повним переліком зимових курортів, що беруть участь в акції, можна ознайомитися за посиланням http://www.tui.ua/tourtypes/ski/.

Для тих туристів, хто не любить гірськолижний відпочинок, але також бажає насолодитися зимовою казкою, оптимальним акційним напрямком стане казкова Фінляндія — батьківщина Санта Клауса. Величезні засніжені простори, прогулянки на оленях як в казці, прекрасна незаймана природа і відмінний європейський сервіс — це те, що Фінляндія пропонує численним туристам.

Тим, хто бажає вирватися з зимового холоду в теплі тропіки на берег океану, пропонуються тури в такі екзотичні країни, як Індія, Шрі-Ланка і Таїланд. Що може бути більш екзотичним і незабутнім, ніж зустріч Нового року на березі теплого океану в оточенні пальм і тропічної зелені?

Заощадивши на оплату туру завдяки попередньому бронюванню, туристи зможуть витратити зекономлені гроші на різноманітні екскурсії та розваги, зробивши свій відпочинок справді незабутнім. Відвідування древніх індійських міст, екзотичних ферм Шрі-Ланки і численних островів Таїланду стане одним з найяскравіших життєвих вражень, заради яких і варто жити.

Довідка:

Компанія TUI — найбільший туроператор України, який об'єднує понад 200 агентств по всій країні. Входить в міжнародний холдинг TUI Group зі штаб-квартирою в Німеччині.

Контакти:

0 (800) 50-03-94

(в Україні дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні,

довідки та консультації цілодобово)

+380 (44) 205-00-40

(для дзвінків з-за кордону)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-