Якісна гарнітура в подарунок: акція Sokol

Якісна гарнітура в подарунок: акція Sokol

Укрінформ
Онлайн-гіпермаркет Sokol.ua подарує покупцям смартфонів Xiaomi фірмову стереофонічну гарнітуру. Акція діятиме до 28 вересня.

Смартфон Xiaomi підійде всім, хто шукає функціонального «помічника» за демократичною ціною. А тим, хто не бажає розлучатися з улюбленою музикою і кому часто доводиться розмовляти по телефону та потрібні вільні руки, знадобляться фірмові навушники Mi Piston Fresh Bloom Silver, які магазин «Сокол» пропонує в подарунок при покупці найпопулярніших китайських смартфонів.

Xiaomi — найвідоміший китайський бренд і третій в світі виробник пристроїв мобільного зв'язку. За 2014-2015 роки кількість проданих компанією гаджетів перевищила 130 мільйонів.

Численні позитивні відгуки про продукти на інтернет-форумах підтверджують відмінну якість продукції, про що заявляють як виробник, так і продавці. Будь-який представник цього сімейства «розумних» телефонів забезпечить володарів спілкуванням, розвагами, а також ПО для роботи і спорту.

Демократична ціна інженерних новинок Xiaomi забезпечується не за рахунок зниження витрат на апаратну частину, а за рахунок відмови від «усього лушпиння і пафосу», властивих розкрученим брендам.

В акції беруть участь 18 стильних фаблетів із процесорами на 4-8 ядер, вбудованою пам'яттю до 64 ГБ, ОЗУ до 4 ГБ і батареями ємністю 3000-4000 мАг.

Навушники внутрішнього типу Mi Piston Fresh Bloom стануть вірним супутником як для моноблоків Xiaomi, так і інших пристроїв з роз'ємом 3,5 мм mini-jack. Ергономічні, в елегантному алюмінієвому корпусі зі згладженими гранями, ці навушники забезпечать точну звукопередачу. Чистий і збалансований звук досягається завдяки композитній мембрані (аерокосмічний метал + РЕТ-матеріал).

Виробник також вирішив проблему перекрученого дроту за рахунок застосування кабелю плоского перетину. На кабелі розташовані ненаправлений мікрофон та кнопка прийняття викликів.

Клієнти онлайн-магазину Sokol.ua отримують офіційну гарантію виробника.

Детальніше про акцію і товар можна дізнатися на сайті магазину або за телефонами гарячої лінії.

Модельний ряд акційних смартфонів Xiaomi представлений за посиланням: http://www.sokol.ua/smartphones/xiaomi/c282/v2431/.

Довідка:

Інтернет-магазин Sokol.ua давно відомий завдяки надійності та гарантії якості представленої продукції. Великий вибір найбільш популярних товарів від відомих брендів, зручність пошуку на сайті, різні фільтри, за допомогою яких можна легко і зручно сортувати товари, а також докладні огляди техніки роблять придбання в цьому магазині приємними і легкими.

Контакти:

Київ, вул. Сім'ї Хохлових, 15

БЦ «Кронос», 1 пов., оф. 101

+38 (044) 591-77-11

+38 (044) 232-99-73

sokol@sokol.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-