Розетка: вейп-девайси, що обслуговуються, набирають більшої популярності

Розетка: вейп-девайси, що обслуговуються, набирають більшої популярності

Укрінформ
В інтернет-магазині «Розетка» розповіли про те, як сучасні функції вейп-пристроїв, що обслуговуються, впливають на вибір матеріалів для спіралей, і про критерії вибору дроту для намотування койлів.

Для гордих власників вейп-пристроїв, що обслуговуються, основними комплектуючими для електронних сигарет стають дріт і гніт. З цих матеріалів вейпер своїми руками створює спіралі (вони ж койли) з потрібними характеристиками. Першим перевагою власноручного намотування спіралей зазвичай вважають економію. Насправді, за ціною моток дроту порівнюється із недорогими випарниками, однак його вистачає на велику кількість койлів.

Не варто забувати, що атомайзери, що обслуговуються, при схожих характеристиках помітно дорожче за необслуговувані. Відчути ефект економії можуть ті, хто використовує комбіновані моделі «атомів». Наприклад, така можливість передбачена в Cuboid Mini від Joyetech або TFV8 від SMOK.

Створення власних намоток — це справжнє хобі і багате поле для експериментів. Залежно від форми і властивостей койлу вейпер може отримати різні характеристики пароутворення.

Одним з найважливіших параметрів спіралі є її опір, залежний від матеріалу і перерізу дроту. Що стосується матеріалів, на сьогоднішній день є кілька найбільш популярних рішень.

Ймовірно, найвідоміший — канталь, сплав на основі заліза з додаванням хрому, алюмінію та інших домішок. Канталь — зареєстрована назва торгової марки. Цей же сплав від інших виробників можна зустріти під назвою фехраль. Його популярність пояснюється практичністю і доступністю цього матеріалу. Це міцний і простий в намотуванні термостійкий матеріал. Те, що потрібно для навчання мистецтву створення койлів.

Ніхром — сплав, основними складовими якого є нікель і хром. Ніхромова спіраль швидко розігрівається, завдяки чому майже миттєво утворюються клуби пари. Термостійкість цього матеріалу трохи менша, що слід враховувати при прожиганні койлу.

Нержавіюча сталь відноситься до найдешевших комплектуючих для електронних сигарет. Завдяки надмірній жорсткості це не дуже простий в намотуванні дріт, тому варто братися за нього, набувши хоча б мінімального досвіду. Зате сталевий дріт вважається одним з найбезпечніших варіантів із хорошими характеристиками.

Титан не може похвалитися дешевизною. Незважаючи на це, він користується все більшим попитом. Основна область його застосування — сабомні пристрої з термоконтролем. Титан міцніший за нікель і зручніший в намотуванні. Також у нього більш високий опір в порівнянні з нікелем. Це дозволяє робити спіралі з меншою кількістю витків для досягнення аналогічних характеристик.

В інтернет-магазині «Розетка» представлено непоганий вибір комплектуючих для електронних сигарет. Дізнатися всі подробиці про покупку можна у кваліфікованих консультантів магазину.

Повний текст статті читайте на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-