У Price.ua розповіли про досягнення за 14 років роботи

У Price.ua розповіли про досягнення за 14 років роботи

Укрінформ
У наймаштабнішому українському агрегаторі порівняння цін Price.ua розповіли про успіхи, досягнення і перемоги за 14 років роботи порталу. Весь цей час сайт безперервно розвивався і технічно оптимізувався. В результаті портал зайняв лідерську позицію в сегменті інтернет-торгівлі.

Успіх price.ua багато в чому забезпечений мультифункціональними можливостями як для споживачів, так і для продавців. Для взаємної користі розробники впровадили фільтрацію по групах товарів і ціноутворенню. Крім цього, запустили систему відгуків. Покупці зможуть залишити коментарі до товару та діяльності онлайн-магазину, а виробники зможуть дізнатися думки споживачів завдяки програмі моніторингу від компанії Semantic Force.

З розвитком сайту для і-магазинів з'явилося безліч технічних нововведень. Так, агрегатор цін дає можливість розміщувати банери і брендувати сторінку магазину. Завдяки цьому рекламні можливості різко зростають, а опис товару — це не просто нудні рядки з характеристиками.

Для максимальної оптимізації сайту керівництво активно взаємодіє з інтернет-магазинами. Так, за індивідуальним запитом дерево категорій може поповнюватись новими рубриками. Додавання категорій можливо при індивідуальному зверненні в разі відсутності необхідних рубрик товарів.

Для покупців є ряд функцій, які роблять price.ua максимально комфортним місцем для інтернет-шопінгу. В першу чергу варто відзначити появу мобільної версії сайту. Тепер користувачі будуть в курсі всіх знижок, акцій і гарячих пропозицій, де б вони не знаходилися. Для максимального комфорту був впроваджений голосовий пошук, а також інформація про кредитування.

Портал також розвиває свою інформаційність для покупців: користувачі отримають максимум корисного контенту в блозі. Там розміщуються огляди, рейтинги, рекомендації та порівняльні статті про гаджети, дитячі візочки, та багато іншого.

Портал не перестає розростатися, тому на сайті з'явився новий розділ з послугами. Крім цього, було відкрито розділ з товарами, що були у вжитку, від приватних продавців.

Якщо усього перерахованого недостатньо для доказу преміум-класу сайту, то отримані нагороди розвіють всі сумніви в зручності, практичності і простоті використання агрегатора. З 2007-2009 price.ua ставав переможцем щорічного конкурса Internet Awards, а в 2012 і 2013 роках займав призові місця на конкурсі торгових марок «Фаворити успіху». За 14 років наполегливої ​​роботи портал по праву зайняв провідне місце в сегменті інтернет-торгівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-