Група AXA підписала угоду про співпрацю з e-commerce-платформою Alibaba

Група AXA підписала угоду про співпрацю з e-commerce-платформою Alibaba

Укрінформ
29 липня 2016 року відбулося підписання партнерської угоди між групою AXA — світовим лідером у сфері управління активами та страхування — і компанією Alibaba — провідною e-commerce-платформою в світі.

Мета партнерства полягає у спільному впровадженні інновацій, взаємній підтримці один одного в розробці нових продуктів, а також вивченні нових ринків і сегментів. Дане партнерство демонструє, що глобальний бізнес виходить на новий виток розвитку, коли кордони між різними сферами стираються, а міжнародні гіганти об`єднуються, щоб зробити свої товари і послуги ще зручнішими та доступнішими для клієнтів.

«Співпраця з Alibaba може надати нам унікальний глобальний і прямий канал розподілу. Ми з нетерпінням чекаємо, коли почнемо обслуговувати клієнтів Alibaba і розробляти інноваційні страхові продукти та послуги для них. Завдяки неперевершеній обізнаності Alibaba зі своїм внутрішнім ринком це партнерство також допоможе нам ще більше прискорити розвиток АХА в Китаї, де ми вже є міжнародним страховиком N1», — коментує Томас Баберл, заступник генерального директора AXA Груп.

Це партнерство — також чудова можливість для Alibaba розширити свою діяльність на нових ринках, трансформувати свої продукцію та послуги.

«Ринок електронної комерції швидко зростає, тому для нас дуже важливо розвивати наші послуги та пропозиції для бізнесу та споживачів, які здійснюють торгівлю на наших платформах. Співпраця між AXA та Alibaba дозволить нам створювати нові рішення і поліпшувати якість обслуговування клієнтів», — коментує Майкл Еванс, президент Групи Alibaba.

Менш ніж за 20 років (з 1999 року) компанія Alibaba стала найбільшим рітейлером в світі з погляду загального обсягу товарів в області електронної комерції. Ant Financial Services — філія Alibaba, яка надає фінансові послуги. Alipay, основний сервіс онлайн-оплати Alibaba, отримує понад 900 користувачів та 926 транзакцій на секунду.

Довідка:

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом № 1 у світі. У 2016 році визнана страховою компанією № 1 у світі за розмірами небанківських активів. Понад 161 000 співробітників щодня обслуговують 103 мільйони клієнтів у 64 країнах світу. У 2015 році дохід Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн євро активів.

Компанії присвоєно високі фінансові рейтинги (2014 року): Standard & Бідний (А +, позитивний результат), Moody 's (Aa3, стабільний прогноз), Fitch (AA-, Стабільний).

СК «АХА Страхування» належить АХА Group і представлена на українському страховому ринку з 2007 року. У компанії працює більше 800 співробітників і 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні компанії довіряє більше півмільйона громадян країни.

Досягнення компанії:

  • У 2016 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • СК отримала 1 місце в номінації «Кращий автостраховик» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • «АХА Страхування» присуджено 1 місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети «Бізнес»).
  • Названа «Найпрофесійнішою страховою компанією» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • У 2015 році СК «АХА Страхування» стала лідером Національної премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку»: 2 місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015).
  • «АХА Страхування» входить до ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016).
  • За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає 1 місце в Україні за чистими преміями, виплатами, збором страхових премій по КАСКО та 1 місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу «Insurance TOP»).
  • Станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів СК становить 938,5 млн грн.

Даний прес-реліз доступний на офіційному сайті «АХА Страхування»:

WWW.AXA-UKRAINE.COM

Додаткова інформація:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-