TUI Ukraine представив вигідну пропозицію для сімей з двома дітьми

TUI Ukraine представив вигідну пропозицію для сімей з двома дітьми

Укрінформ
Туроператор TUI Ukraine запропонував сім'ям з двома дітьми заощадити на відпочинку в Туреччині і представив акцію «Всією сім'єю».

Відповідно до її умов відпочинок в одному з 15 готелів, які беруть участь в акції, передбачає безкоштовне проживання другої дитини.

Для розміщення відпочиваючих обрані чотирьох- та п’ятизіркові готелі, де умови перебування для батьків і дітей найбільш привабливі. Це комплекси з анімаційними програмами та різнобічною інфраструктурою. Поки юні туристи зайняті в дитячих клубах, батьки сімейств «підкорюють» фітнес-центри і тенісні корти, грають в боулінг і більярд, а мами відновлюють сили в СПА-салонах. Разом же батьки і діти набираються вражень в сучасних аквапарках, в басейнах, а також відпочивають на пляжах Анталійського або Егейського узбережжя.

Готелі, які беруть участь в концепції «Всією сім'єю», запрошують відпочиваючих в ресторани, де готують  страви кухонь різних країн, а в деяких комплексах клієнтів обслуговують за системою All Inclusive.

Нова концепція TUI Ukraine орієнтована на сім'ї з двома дітьми. Такий тур включає страховку на заїзди в період з 1 червня по 31 жовтня цього року, авіапереліт, трансфер, заселення за схемою «2 дорослих — 2 дитини» в один номер і харчування, в тому числі по дитячому меню. Попереднє замовлення номерів в запропонованих готелях принесе сімейним відпочиваючим такі бонуси:

  • розміщення другої дитини, вік якої відповідає правилам конкретного готелю, в номері без оплати;
  • право підвищити категорію номеру при заселенні, якщо в той день в готелі буде така можливість;
  • розширена медична страховка зі страховою сумою 50 000 дол. США;
  • перевезення багажу з перевагою без оплати (варто тільки попередити про це менеджера турагентства, максимально на одне багажне місце може припадати 32 кг);
  • екскурсія всією сім'єю без оплати за дітей молодше 12 років. У Анталійському регіоні можна відправитися в Discovery Park, Фортецю Аланії і печеру Дим, на острів Кекова, поплавати на піратської яхті Барбосса, відпочити на пікніку-рибалці близько Таврських гір. У Мармарисі сімейним відпочиваючим запропонують подорож в заповідний Дальян і морська пригода на яхті.

Концепція «Всією сім'єю» продовжує ідею диференційованих турів для відпочиваючих різних категорій. З огляду на потреби та побажання клієнтів певних груп, туристична компанія TUI розробляє і успішно втілює в життя різноспрямовані програми відпочинку. Серед міжнародних пропозицій популярні «Тукан клуб», Suneo Club, Club Magic Life, Sensatori.

Продукт «Всією сім'єю» запустило безпосередньо українське представництво провідного туроператора Європи. Концепція заснована на готелях Туреччини тому, що ця країна популярна серед наших співвітчизників в літній сезон і найбільш сприятлива для відпочинку з дітьми. Як зазначає Тарас Демура, генеральний директор TUI Ukraine, дослідження споживчих переваг допомогло розробити концепцію легкого в плануванні, максимально комфортного і вигідного відпочинку.

Кожен член сім'ї розслабляється повноцінно, а відпустка виходить насиченою, коли все організовано з розумом і турботою про клієнтів.

Дізнатися більше про пропозиції можна на сайті туроператора http://www.tui.ua/ і за контактним телефоном 0 (800) 500-394.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-