Розетка поділилася новинами зі світу вейпінга

Розетка поділилася новинами зі світу вейпінга

Укрінформ
«Що нового відбувається в світі електронних сигарет?», — вирішили розповісти в інтернет-магазині «Розетка». Причиною цього послужила зростаюча популярність пристроїв для паріння або «вейпінга».

Використання вейп-пристроїв і рідин для електронних сигарет стає справжнім мистецтвом для цінителів. Це можна помітити по напрямку розвитку девайсів для паріння.

Ту ж тенденцію можна простежити, розглядаючи вибір рідин або сумішей для паріння. Фортеця суміші, яка визначається вмістом нікотину — вже не головне. Навіть безнікотинові «нульовки» часом виявляються популярнішими за найміцніші сорти. Рідини з максимальним вмістом нікотину частіше вибирають парильники-початківці. Так їм простіше перебудуватися після звичного вживання тютюнової продукції. Ті ж, хто грунтовно розкуштував пар, нерідко переходять на більш слабкі суміші.

Однією з поширених причин переходу курців на пар є бажання позбавити сім'ю від тютюнового диму. Тому особливо гостро стоїть питання — як усунути контакт дітей з вейп-пристроями. Багато сучасних моделей атомайзерів мають корисну опцію блокування від дітей. Наприклад, у кліромайзера Kangertech CLTANK 2.0 це одна з головних відмінних рис. Дана модель заправляється зверху і захищена від проливання. Натиснувши на кришку і повернувши її, можна повністю закрити отвори обдування. У такому положенні її неможливо використовувати. У тому числі малюкам, випадково дістався до «іграшки».

Нарешті, варто згадати про найприємніши сторони паріння. Це, звичайно, пар, смак якого залежить від декількох факторів. Основну роль тут відіграє вибір самої «рідини». Багато парильників стають справжніми гурманами. Цьому чимало сприяє те, що після відмови від куріння часто поліпшується сприйняття смаку і запаху. Цілком зрозуміло, що величезна різноманітність ароматів дає великий простір для складання оригінальних «коктейлів». Чимало сумішей включає два-три основних запахів. Це може бути очікуване поєднання, наприклад, «апельсин + м'ята» від Reservoir Vapes. Або щось зовсім дивне, на кшталт «полуниця + зефір + рис» від KRSP.

Вейпінг поступово стає частиною сучасного життя. Зараз вейп-пристрої — щось більше, ніж випарник для вживання нікотину. Розглянути великий асортимент нових моделей, комплектуючих і рідин для електронних сигарет пропонує інтернет-магазин «Розетка».

Повний текст статті — на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-