Партія

Партія "Батьківщина" замінила в Україні заборонену комуністичну партію - Путілов

Укрінформ
Після заборони в Україні комуністичної партії, її популістську риторику взяла собі на озброєння політична партія "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

Про це заявив у вівторок на прес-конференції в Херсоні в прес-клубі "Новий день", присвяченій проміжним виборам до Верховної Ради України 17 липня 2016 року, кандидат у народні депутати по 183-му округу, голова Херсонської обласної ради Андрій Путілов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я сьогодні порівнюю партію "Батьківщина" з комуністичною партією. Після того, як комуністичну партію заборонили, вони (представники партії "Батьківщина" - ред.) взяли риторику і голий популізм комуністів. Після заборони компартії, яка завжди піарилась на бідах людей, на зарплатах і тарифах, сьогодні комуністичну партію впевнено замінила партія "Батьківщина", сказав Путілов.

При цьому він зазначив, що нічого, крім популізму, від партії "Батьківщина" наразі чекати не можна. "А найважливіше те, що їхніх (представників "Батьківщини" - ред.) дій у цифрах (зробленого для людей - ред.) ми не побачимо", наголосив Путілов.

За його словами, про конкретні строки, шляхи і механізми розвитку Херсонщини, створення в регіоні робочих місць, покращення життя жителів області, зростання тут зарплат і пенсій та зменшення комунальних тарифів нічого не було почуто також і від кандидата у народні депутати на проміжних виборах до Верховної Ради України по 183-му округу від партії "Батьківщина" Юрія Одарченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-