«RUH CARGO»: на ринок логістики України вийшов новий гравець

«RUH CARGO»: на ринок логістики України вийшов новий гравець

Укрінформ
Компанія «RUH CARGO» пропонує послуги з перевезення особистих речей і вантажів за кордон.Компанія «RUH CARGO» пропонує послуги з перевезення особистих речей і вантажів за кордон.

1 червня 2016 року український ринок логістики поповнив новий учасник — компанія «RUH CARGO». Одночасно з початком активної діяльності компанія запустила офіційний сайт з докладною інформацією про послуги, що надаються.

Перелік послуг «RUH CARGO» включає міжнародні автомобільні, авіаційні і морські вантажоперевезення, а також організацію складської логістики. Географія перевезень охоплює Україну, країни Євросоюзу, США, Канаду, ПАР.

Одним з найбільш затребуваних напрямків компанії є організація міжнародних переїздів. Люди, які виїжджають за кордон на постійне проживання, дуже стурбовані станом особистого майна після його доставки в іншу країну.

Перевезення особистих речей за кордон, організована «RUH CARGO», дозволить не переживати за збереження вантажів незалежно від їх цінності. Комплекс заходів, що здійснюються фахівцями компанії, включає повну підготовку вантажів до транспортування: розбирання і демонтаж меблів, предметів мистецтва, антикваріату, дзеркал і інших речей, професійну упаковку і маркування.

Повний комплекс послуг передбачає митне оформлення майна в країні відправника і одержувача, а також складську логістику доставлених речей протягом необхідного часу. Варто зазначити, що для проведення операцій фахівцям компанії не потрібна навіть особиста присутність замовника.

Високий професійний рівень «RUH CARGO» підтверджують вже виконані проекти, серед яких переїзд унікальної бібліотеки з 6 000 книг з оцінкою фондів і складанням супровідних документів, узгодженням в Міністерстві культури, отриманням дозволу на експорт, а також перевезення колекцій картин, антикварної кераміки та ін.

Діяльність компанії на 100 % офіційна. «RUH CARGO» здійснює міжнародні перевезення вантажів відповідно з необхідними ліцензіями та дозволами: код EORI: SE4442082121, ліцензія на міжнародні вантажоперевезення № 40339217.

Крім того, компанія може запропонувати своїм клієнтам одні з найнижчих розцінок на ринку міжнародних перевезень. Цьому сприяє високий професійний рівень, накопичений досвід і досконалий, відпрацьований механізм логістики.

Більш детально про послуги компанії можна дізнатися на офіційному сайті ruhcargo.com.

Контакти:

+38 (044) 338-32-94

+38 (067) 000-17-88

www.ruhcargo.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-