Біля посольства КНР у Києві продемонструють жорстокість трансплантаційної індустрії

Біля посольства КНР у Києві продемонструють жорстокість трансплантаційної індустрії

Укрінформ
7 липня об 11-00 навпроти посольства КНР у Києві (вул. М. Грушевського, 32) відбудеться акція з інсценуванням примусового видаляння органів у в’язнів сумління у Китаї. Адже вже 16 років китайська влада знищує в’язнів сумління і заробляє на їхніх тілах.

Захід присвячено виходу нового звіту незалежних правозахисників згідно з яким до 1,5 млн чоловік могли бути страченими внаслідок проведення операцій із трансплантації. На акції також проводитиметься збір підписів на підтримку судових позовів по засудженню ініціатора цих злочинів – колишнього лідера КНР Цзянь Цземіня. На сьогодні китайська прокуратура прийняла понад 200 000 позовів проти колишнього диктатора.

Колишній держсекретар Канади з Азійсько-тихоокеанського регіону Девід Кілгур, адвокат Девід Мейтас і журналіст Етан Гутман підготували фундаментальний звіт на 600 сторінках під назвою «Криваві жнива/Бійня:оновлення». В ньому детально описується, як китайська влада створила масивну трансплантаційну індустрію на основі видаляння життєво важливих органів у в'язнів совісті, переважно в послідовників практики самовдосконалення душі та тіла Фалуньгун.

Автори звіту повідомляють, що хірурги-трансплантологи в Китаї буквально «купаються» в людських органах. Деякі скаржаться, що доводиться працювати по 24 години на добу, виконуючи операції з пересадки. При цьому, органи завжди доступні, стверджують вони. Деякі лікарні можуть надати будь-який орган протягом години й гарантують, що можуть трансплантувати два, три або чотири резервних органи, якщо перший вийде з ладу.

У сукупності вони виконали від 1,5 до 2,5 мільйона трансплантацій за 16 років, говориться в доповіді, від 60 000 до 100 000 трансплантацій на рік.

У більшості країн пацієнтам доводиться чекати роками, щоб отримати сумісний орган для пересадки нирок або печінки. У Китаї, однак, багато сумісних органів для трансплантації було знайдено протягом кількох тижнів або навіть днів, у тому числі тисячі органів для трансплантацій печінки в екстрених ситуаціях, коли пацієнтам необхідно було отримати новий орган протягом 72 годин.

У звіті також йдеться про причетність військових, компартії і урядових організацій до насильницького видаляння органів у в'язнів совісті.

Трагедія не закінчується отриманням і трансплантацією органів. У звіті наведені свідчення, які вказують на те, що джерело тіл, представленних на виставках людських пластинованих мертвих тіл - це практикувальники Фалуньгун та ін.

Ви можете ознайомитися зі звітом за посиланням: http://endorganpillaging.org/an-update/

Світова громадськість неодноразово закликала Пекін зупинити незаконне видаляння органів у в'язнів совісті. Нещодавно Палата представників США одностайно ухвалила резолюцію, яка засуджує ці злочини. Таку резолюцію в грудні 2013 року було ухвалено в Європейському парламенті. Крім того, в Ізраїлі і Тайвані було затверджено законодавчі ініціативи, які обмежили поїздки пацієнтів з метою пересадки органів до Китаю.

Фалунь Дафа (Фалуньгун) — стародавня практика самовдосконалення душі та тіла, яка включає 5 комплексів вправ і підвищення моральності за принципом «Істина-Доброта-Терпіння». Незважаючи на гарний оздоровчий ефект, комуністичний режим Китаю розпочав у 1999 році репресії проти послідовніків цієї практики, вгледівши у зростаючій популярності Фалунь Дафа загрозу для своєї влади й боячись втратити ідеологічний контроль над людьми.

Для контактів: Поліна Бережна 0667311628

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-