Whirlpool презентував на CES 2016 нові моделі холодильників

Whirlpool презентував на CES 2016 нові моделі холодильників

Укрінформ
На виставці CES 2016 компанія Whirlpool завоювала рекордні для себе 10 нагород. Особливо були відзначені холодильники Whirlpool French Door і Smart French Door, які стали переможцями в номінаціях «Розумні апартаменти» і «Побутова техніка» відповідно.

Журі виставки виділило холодильники за спосіб організації внутрішнього простору та інноваційне інтелектуальне управління. Бренд-менеджер компанії Челсі Ліндстром сказала, що в своїх розробках Whirlpool керувалася «чіткою метою допомогти сім'ям піклуватися один про одного».

Модель Whirlpool French Door удостоїлася нагороди за грамотну розстановку продуктів на полицях. За типом виконання модель є окремостоячим холодильником (підлоговий тип установки). Принцип застосування стандартний — охолодження і заморожування (є холодильна і морозильна камери).

Не дуже габаритний агрегат відрізняється місткістю холодильною та морозильною камерами. Камерні та дверні полиці, яки можна перевісити, наявність відсіків для окремих продуктів дозволяють ефективніше використовувати внутрішній простір. Можна зберігати велику кількість продуктів, сортуючи їх по висоті, вазі, обсягу, частоті використання. Полиці і лотки швидко і зручно висуваються, що позитивно відбивається на енергоефективності.

Whirlpool Smart French Door — просунутий і гарний передовий прилад з інтерактивним управлінням. Інтерфейс Nest дозволяє активувати певні функції за допомогою смартфона. Режим Party буде особливо актуальним для прийому гостей, коли доводиться часто відкривати двері холодильника, щоб дістати лід або що-небудь охолоджене. Під час режиму Party в камерах швидко знижується температура після чергового закриття дверей.

Крім цього, Smart French Door запрограмований на попередження перебоїв в електроживленні. Виявивши неполадку, прилад відправляє повідомлення на смартфон господаря. Також аварійне повідомлення приходить в разі втрати сигналу Wi-Fi.

Була відзначена й інша техніка бренду. Так, одна пральна машина відзначилася в номінації «Техніка за кращий світ». У прилад впроваджено технологію, що дозволяє через програму Connect To Care зробити пожертвування після чергового циклу.

В категоріях «Екодизайн» і «Екологічно чиста техніка» була представлена ще одна пральна машина і сушильний апарат.

Ще одна новинка — посудомийна машина, яка оснащена технологією онлайн-покупки миючого засобу через Amazon.

Розумна газова плита передбачає дистанційне керування через мобільний додаток. Господар отримує повідомлення про готовність страви.

Увага журі привернув вбудовується духову шафу. Він попереджає про готовність блюда і дозволяє використовувати окремі режими приготування і їх комбінації.

Ознайомитися з колекцією інших холодильників можна на сайті інтернет-магазину STYLUS.UA. В асортименті — моделі більше 20 світових виробників. Зручний фільтр дозволяє знайти оптимальний прилад.

Повна версія публикації — на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-