Інтернет-магазин «Розетка» представив нову колекцію книг про цифрову фотографію

Інтернет-магазин «Розетка» представив нову колекцію книг про цифрову фотографію

Укрінформ
В українському онлайн-магазині «Розетка» з'явилися оновлені колекції літератури, присвяченій цифрової фотографії. Доступні як термінологічні довідники, так і посібники для початківців.

Однією з кращих в цій галузі залишається книга, написана 10 років тому. Це бестселер Скотта Келбi під назвою «Цифровая фотография», виданий росiйською мовою. Нещодавно інтернет-магазин «Розетка» представив свіжі версії його видань від українського видавництва «Діалектика».

Даний твір можна назвати однією з найбільш знаменитих книг про хобі, яким захоплюється весь світ. Більш того, вiн заслужив звання найпопулярнішого в історії цифрової фотографії. Вражаючий знак якості, враховуючи, що про питання фотозйомки написано дійсно чимало.

Більше 10 років тому Скотт Келбi прославився як автор безлічі книг на комп'ютерну тематику. Чималу їх частину займала література, присвячена цифровій фотообробці. Наприклад, довідники по роботі з різними версіями Adobe Photoshop. А в 2006 році вийшло в світ перше видання книги «Цифровая фотография». Ця книжка стала знаковою для автора.

«Цифровая фотография» призначена насамперед для фотографів-початківців і любителів. Правда, її навряд чи варто рекомендувати тим, кому потрібні глибокі знання теорії фотозйомки. Це скоріше збірка готових рецептів по виготовленню якісних знімків. На це натякає підзаголовок книжки, що у перекладi на українську звучить так: «Прості поради, як зробити ваші фотографії схожими на знімки професійних фотографів».

Згідно з цим описом, під обкладинкою дійсно міститься збірка простих, доступних рекомендацій. Саме те, чого чекає новачок, який недавно захопився фотозйомкою і хотів би відразу приступити до справи, минаючи довгі теоретичні міркування. Багато з цих рад будуть корисні і любителям, які вже впевнено почувають себе з камерою в руках.

«Цифровая фотография» Скотта Келбі — твір, яким варто поповнити бібліотеку кожного фотографа-початківця. Це бестселер, популярність якого зумовлена ​​вмінням автора подавати складний матеріал. Його перу належить чимало книг про хобі, пов'язаному з цифровою фотозйомкою. Однак саме ця книга стала візитною карткою Скотта.

Це видання представлено в книжковому відділі інтернет-магазину «Розетка». На сайті є можливість ознайомитися з його описом і характеристиками. А також замовити його прямо на сайті. Відшукати твори, що цікавлять, можна дуже швидко, скориставшись зручним пошуком. Придбані книжки доставляютьпокупцям за допомогою служби «Нова пошта». Подивитись характеристики видання та придбати його можна тут: http://rozetka.com.ua/6495952/p6495952/.

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-