M1 Club Hotel: в Одесі на березі моря відкрився новий готель преміум-класу

M1 Club Hotel: в Одесі на березі моря відкрився новий готель преміум-класу

Укрінформ
До початку нового курортного сезону Одеса запропонувала гостям міста новий Luxury готель M1 Club Hotel, який його творці називають першим морським дизайн-курортом. Готель розташований в півтора кілометрах від центру міста на березі Чорного моря.

На створення готелю принципово нового типу дизайнерів надихнула романтика гідроавіації початку минулого століття, яку дуже точно описує фраза американського письменника Френсіса С. Фітцджеральда: «Ми не хотіли просто існувати, ми хотіли вічно змінюватися».

Перших відвідувачів M1 Club Hotel безсумнівно приверне естетика Steam Punk — в обробці номерів переважають натуральні матеріали: дерево, шкіра і метал. Разом з тим комфорт і технічна оснащеність усіх 68 номерів готелю відповідають вимогам часу. Інтер'єрну концепцію доповнюють культовi дизайнерські меблі Restoration Hardware і стильні шпалери Andrew Martin.

M1 Club Hotel — готель в Одесі зі своєю особливою інфраструктурою. Найменування сервісів і служб готелю — пряме відсилання до назв елінгів для гідролітаків. Так, S1 rent service — прокат водного і наземного транспорту для активного відпочинку на морі і в прибережній зоні, С1 children — сервіс, створений спеціально для дітей, а консьєрж-сервіс М1 — для вирішення будь-яких організаційних питань. Назва G1 gym & sport говорить сама за себе. В цілому рівень сервісу в M1 Club Hotel не поступається кращим зарубіжним готелям.

Номери розділені на кілька категорій. «Стандарт» з видом на море або парк облаштовані одним двоспальним або двома односпальними ліжками, душовою, підставкою для багажу, Wi-Fi, сейфом і міні-баром. Деякі номери даної категорії мають тераси. «Делюкс» включає облаштовані тераси і персональний вихід до моря, номери розділені на вітальню і спальну зони, мають гардеробні і ванні кімнати.

Номери «Напівлюкс» пропонують гостям, крім просторій вітальні та спальні, дві просторі тераси, санвузол для гостей і ванну кімнату з панорамним видом. «Панорамний люкс», які володіють усіма перевагами «Напівлюкси», облаштовані також кабінетної зоною і просторими ванними кімнатами з видом на море.

Номери категорії «Представницький люкс» дозволяють з комфортом приймати до чотирьох гостей, вони облаштовані вітальні, спальної та кабінетної зонами, мають подвійну простору терасу, гардеробну кімнату і гостьовий санвузол.

M1 Club Hotel ідеально пристосований не тільки для відпочинку, але і для проведення бізнес-зустрічей, семінарів і конференцій. До послуг гостей багатофункціональний конференц-зал і оснащена всім необхідним обладнанням кімната для ділових переговорів.

Готель дуже зручний географічно. Він розташований на березі моря, в півтора кілометрах від центру Одеси. До залізничного вокзалу — 3 кілометри, до центрального автовокзалу — 5,5. До аеропорту Одеси — 10 кілометрів.

Контакти:

65014, Україна, м Одеса

Лідерсівський бульвар, 1

+ 38 (048) 705 88 72

http://m1clubhotel.com/ru/

info@m1clubhotel.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-