Будинок із SIP-панелей — будинок мрії будь-якого українця

Будинок із SIP-панелей — будинок мрії будь-якого українця

Укрінформ
Ми з'ясували, чому під час кризи в Україні постійно зростає попит на каркасні будинки, повідомляє компанія Сервус Одеса. Українці хочуть жити в екологічних котеджах, будувати 3 місяці і отримувати набагато скромніші рахунки за опалення.

Хто не мріє про власний котедж з соковитим газоном і сонячною терасою? Напевно, тільки той, хто взагалі не мріє. У той же час на будівництво приватного будинку вирішуються не всі. Зупиняє бюджет всієї затії, розмиті терміни, сумнівні підрядники зі схильністю перебільшити цифри в кошторисі та інші ризики. Як вчинити з мрією в цьому випадку?

Сьогодні будівельний ринок України в повній готовності втілити її в реальність і зробити це швидко, якісно і вигідно для замовника. Будівництво каркасних будинків за канадською технологією — така відповідь всім мрійникам.

Цей напрямок прийшов до нас із західної Європи і Північної Америки. За даними Асоціації дерев'яного каркасного будівництва Великобританії, близько 70 % жителів розвинених країн вибирають будинки, зведені за каркасною технологією. В Японії в таких будівлях живе абсолютна більшість населення. У нашій країні це популярно більше 10 років тому, і в нинішній кризовий час тренд набирає обертів. Ми з'ясували, чому саме зараз зростає попит на будинки з СИП панелей в Сервусі, авторитетної будівельної компанії України.

Енергоефективність

Зростаючі тарифи на опалення і екологічні проблеми змушують шукати альтернативи і використовувати нові технології. Так, побудувавши каркасний котедж, замовник відчуває значну економію. Уже з отриманням першої квитанції про оплату комунальних послуг стає зрозуміло, що високе енергозбереження СІП панелей — не пусті слова. Завдяки низькій теплопровідності матеріалу і бездоганної теплоізоляції будиночок швидко нагрівається і дуже повільно остигає при відключенні опалення.

Висока швидкість зведення

Вкладаючи гроші в багатоповерховий новобуд, ви отримуєте прогноз на зданий об'єкт через рік-два. За нинішньої ситуації це зовсім не означає, що ви через рік-два заїдете в свою квартиру. З каркасним будівництвом все інакше. Ми побачили на сайті компанії servusbud.od.ua терміни в кілька тижнів і не повірили своїм очам. Виявляється, замовник дійсно отримує ключі від готового будинку вже через 2-4 місяці, в залежності від складності проекту. Каркасники — спорудження швидкого будівницства, і цим вони теж привабливі для українського жителя. Коли від валютного курсу залежить дуже багато, короткі терміни робіт безцінні.

Екологічність

Здоровий спосіб життя — це модно сьогодні. Еко-мотиви у всьому: в дизайні, в їжі, в одязі. Житло не виняток. Сучасний замовник вибирає екологічно чистий матеріал. І це так правильно хотіти жити довго, здорово, комфортно в екологічному будинку — будинку своєї мрії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-