На «Розетка» вже можна замовити «До зустрічі з тобою» Джоджо Мойес

На «Розетка» вже можна замовити «До зустрічі з тобою» Джоджо Мойес

Укрінформ
Книжковий розділ інтернет-магазину «Розетка» регулярно радує українських читачів новинками світової літератури. Нещодавно асортимент магазину поповнився книгою, яка вже 70 тижнів займає верхні рядки літературних рейтингів New York Times. Йдеться про роман Джоджо Мойес «До зустрічі з тобою». «Розетка» вирішила розповісти про гучний роман.

Цікаво, що в США книга представлена ​​у категорії «белетристика в м'якій обкладинці». Це не просто натяк на приналежність до легкого читання. Англійська версія видання виглядає як пухкий том з тонкою обкладинкою. Такий зручно носити в сумочці, гортати за столиком кафе.

Нашим читачам твір було представлено видавництвом «Іноземка». Книги Джоджо Мойес виділені видавництвом в окрему серію. І тут вони виглядають зовсім інакше — з чудовою поліграфією, в твердій обкладинці. Таке видання дійсно здатне прикрасити домашню бібліотеку.

«До зустрічі з тобою» побачила світ на початку 2012 року. Це був дев'ятий роман уже відомої англійської письменниці і журналістки Джоджо Мойес. Тому близько півмільйона видань нового твору було розкуплено вже за перші місяці після виходу. Річ викликала великий ажіотаж. Досить сказати, що вона була переведена на 31 мову.

Успіх книги був стрімким. Деякі читачі взялися за неї з цікавості. Інші чекали казкову історію з щасливим кінцем, тому трагічні моменти історії їх збентежили. Насправді, твір виявився нестандартним і провокаційним. Але, мабуть, саме цим і пояснюється його успіх.

Трохи про сюжет. Це історія кохання дівчини з простої сім'ї, колишньої офіціантки, і чоловіки з аристократичного суспільства. Однак не все безхмарно, і зустрілися вони не просто так. Дівчина була найнята як доглядальниці-компаньйонки для хлопця, який був паралізований внаслідок аварії. Ця сторона роману зачіпає складні, болючі теми аж до евтаназії. Крізь роман тягнуться пліч-о-пліч лінії життя і смерті. Переплітаючись, вони дають теми для самих різних міркувань. За словами читачів, роман мотивує і надихає, незважаючи на сумні сторони.

Твір представлено в розділі художньої літератури інтернет-магазину «Розетка». Магазин надає можливість оформити замовлення на сайті в будь-який момент. Покупки доставляються по всій Україні «Новою поштою».

Замовити роман можна, перейшовши за посиланням http://rozetka.com.ua/8249837/p8249837/.

Повна версія огляду — на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-