Україна виконала всі зобов’язання, щоб почати переговори про вступ до ЄС - Зеленський

Україна виконала всі зобов’язання, щоб почати переговори про вступ до ЄС - Зеленський

Відео
Укрінформ
Україна вже повністю реалізувала свою частину зобов’язань, щоб у червні фактично розпочати переговори щодо вступу держави до Європейського Союзу.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Як і на кожному попередньому етапі інтеграції з Євросоюзом, багато залежить саме від нашої активності», - зазначив він.

Джерело: ОП

За його словами, Україна вже повністю реалізувала свою частину зобов’язань, щоб цього червня фактично розпочати переговори щодо вступу.

«Працюємо, щоб не було затримок чи непорозумінь із боку Євросоюзу. Всі деталі, усі кроки, усі аспекти комунікації – готуємо разом із командою наших міжнародників», - підкреслив глава держави.

Читайте також: Україна готує ще сім безпекових угод із партнерами - Зеленський

Зеленський наголосив, що у цьому році Україна має втримати ситуацію й досягти нових цілей у кожному зі стратегічних напрямів. Своєю чергою «Євросоюз, фактичний старт переговорів, наше зближення – це один із таких напрямів», підкреслив він.

Як повідомлялося, 14 грудня 2023 року Європейська Рада вирішила відкрити переговори про вступ до ЄС з Україною й Молдовою.

За словами Президента України Володимира Зеленського, у червні 2024 року Україна може розпочати переговори про вступ до Європейського Союзу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-