Зеленська у Данії зустрілась з королевою Мері

Зеленська у Данії зустрілась з королевою Мері

Фото
Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська у Данії зустрілась з королевою Мері і подякувала за співробітництво у всіх починаннях.

Як передає Укрінформ, про це Зеленська повідомила у Фейсбуці.

“Королівська родина Данії підтримує Україну з початку повномасштабного російського вторгнення. Під час візиту до Данії торік ми з Президентом України мали честь зустрітися з королевою Маргрете ІІ”, - зазначила перша леді.

А сьогодні рада зустрічі вже з королевою Данії Мері, додала Зеленська.

За її словами, “як і вся її родина, королева Данії веде активну громадську діяльність, зокрема патронує понад 30 організацій, серед іншого тих, що надають гуманітарну допомогу, опікуються охороною здоров’я, захистом прав жінок”.

“Вдячна королівській родині за те, що Данія – один із наших найбільших і надійніших партнерів у всіх починаннях", - наголосила Зеленська.

Читайте також: Зеленська у Копенгагені обговорила з прем’єркою Данії гуманітарні проєкти

Як повідомляв Укрінформ, у данській столиці проходить друге засідання Українського інвестиційного форуму за участі міністрів Данії та України й дружини Президента Олени Зеленської, присвячене питанням повоєнної відбудови.

14 січня королева Данії Маргрете ІІ підписала декларацію про зречення від престолу на користь її старшого сина Фредеріка, який став королем Фредеріком X.

Фото: Олена Зеленська, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-