Помер український політик Геннадій Москаль

Помер український політик Геннадій Москаль

Укрінформ
Після важкої хвороби помер український політик Геннадій Москаль.

Як передає Укрінформ, про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат Микола Княжицький.

«Після важкої хвороби помер Геннадій Москаль. Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою», - написав він.

Княжицький додав, що під час Революції Гідності саме Геннадій Москаль попереджав журналістів телеканалу «Еспресо» про плановані напади на новостворений канал Майдану, а згодом оприлюднив плани влади Януковича на знищення «Еспресо»,«5 каналу» та інших патріотичних медіа.

Геннадій Москаль народився 11 грудня 1959 року в селі Задубрівка Заставнівського району Чернівецької області. Український політик і правник, колишній голова Закарпатської обласної державної адміністрації, генерал-лейтенант міліції, кандидат юридичних наук, доцент, народний депутат України VI і VII скликань. На позачергових парламентських виборах 2007 року був обраний від партії «Наша Україна - Народна самооборона», у 2012 році вдруге був обраний до Верховної Ради від партії ВО «Батьківщина». У парламенті працював на посаді першого заступника голови Комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Із 5 березня 2015 року був керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Із 15 липня 2015 по 11 червня 2019 року обіймав посаду голови Закарпатської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-