Дуда звернеться до Зеленського з нагоди другої річниці російської агресії

Дуда звернеться до Зеленського з нагоди другої річниці російської агресії

Укрінформ
Президент Польщі Анджей Дуда не планує відвідати Україну у другу річницю російської агресії проти України. Утім, планується його звернення до Президента Володимира Зеленського з нагоди цієї річниці.

Про це в ефірі Польського радіо повідомив міністр канцелярії президента РП Войцєх Коларський, який таким чином прокоментував появу у ЗМІ інформації про можливий візит Дуди до Києва у ці дні, передає Укрінформ.

“Ні, такий візит зараз не планується”,- заявив Коларський.

За його словами, планується звернення Дуди до Президента України Володимира Зеленського з нагоди другої річниці російської агресії.

Напередодні Дуда в ефірі Polsat News повідомив, що він у понеділок, 26 лютого, відвідає Париж на запрошення президента Франції Емманюеля Макрона. Польський лідер додав, що на цю зустріч приїдуть глави багатьох держав. на ній обговорюватимуться питання надання подальшої допомоги для України.

Читайте також: Дуда підписав закон про допомогу українцям у Польщі

Дуда зазначив, що Польща є серед лідерів між країнами, які допомагають у військовому плані Україні. За його словами, за два роки війни Польща підготувала 15 тис. українських військових, передала Україні понад 300 танків, більше 350 бронетранспортерів, 10 літаків МіГ-29.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 24 лютого заплановані візити іноземних лідерів, а також онлайн-засідання за участі України і країн G7.

Фото: Polsat News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-