Залужний після зустрічі із Зеленським: Для перемоги всі повинні змінитися

Залужний після зустрічі із Зеленським: Для перемоги всі повинні змінитися

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний після зустрічі із Президентом Володимиром Зеленським наголосив, що завдання 2022 року відрізняються від завдань поточного, тож для перемоги всі повинні змінитися й адаптуватися до нових реалій.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

«В перші найскладніші дні Великої Війни ми вистояли проти підлого та сильного ворога. Вистояли разом. Наша битва триває і щодня змінюється. Завдання 2022 року відрізняються від завдань 2024 року. Тому усі повинні змінитись та адаптуватись до нових реалій також. Щоб перемогти теж разом», – зазначив Залужний.

За словами головнокомандувача ЗСУ, між ним та главою держави відбулася важлива і серйозна розмова, було прийняте рішення про необхідність зміни підходів і стратегії.

Залужний подякував усім, хто поруч. Зокрема, висловив удячність команді Генерального штабу й Міністерства оборони, а також Президенту України.

Читайте також: Зеленський - про Залужного: Потрібне перезавантаження, а не заміна однієї людини

«Я пишаюсь кожним та кожною в Збройних Силах України, які захищають майбутнє наших дітей. Усіма солдатами, сержантами та офіцерами. Схиляю голову перед усіма, хто віддав своє життя за Україну і свободу. Пам’ятаємо і помстимося за всіх. Українці обовʼязково переможуть. Слава Україні!», – додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Президент провів із Залужним зустріч та подякував йому за два роки захисту України.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-