Америка стоїть і стоятиме на боці народу України – Держдепартамент США

Америка стоїть і стоятиме на боці народу України – Держдепартамент США

Укрінформ
Сполучені Штати підтверджують відданість ідеалам свободи, завжди виступатимуть проти тиранії у світі та продовжують стояти на боці народу України, який ціною власних життів протистоїть російській агресії.

Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США у мережі Х після масованого ракетно-повітряного удару РФ по українських містах, передає Укрінформ

«Америка стоятиме на боці свободи сьогодні, завтра й завжди. Америка виступає проти тиранії та гноблення. Америка стоїть на боці народу України», - наголошується в заяві.

Державний секретар США Ентоні Блінкен у цьому контексті окремо додав, що Сполучені Штати рішуче засуджують жахливі удари росіян по українських містах.

«У той час, як Путін продовжує свою жорстоку загарбницьку війну, ми повинні підтримати Україну в її зусиллях із захисту. Конгрес має перейти до дій у новому році»,- зауважив глава американської дипломатії.

Читайте також: Генсек ООН рішуче засудив ракетний удар Росії по Україні

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю президент США Джо Байден заявив, що своїми ударами російський диктатор Володимир Путін підтвердив, що не змінив своїх цілей в Україні. У цьому зв’язку Президент США наголосив, що Путіна треба зупинити, бо це загрожує безпеці всієї Європи та посилює ризики втягнення Сполучених Штатів у війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-