Уряд звільнив Янчука та Бородая з посад заступників глави Мінреінтеграції

Уряд звільнив Янчука та Бородая з посад заступників глави Мінреінтеграції

Укрінформ
Уряд звільнив Михайла Янчука та Олексія Бородая з посад заступників міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Про це в Телеграмі за підсумками засідання уряду повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"Звільнено: Янчука Михайла Олександровича з посади заступника міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з питань європейської інтеграції; Бородая Олексія Миколайовича - з посади заступника міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України – уповноваженого з питань внутрішньо переміщених осіб", - йдеться у повідомленні.

Водночас уряд призначив Олексія Бруслика заступником міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Окрім цього, на засідання уряду було погоджено звільнення Віталія Коваля з посади голови Рівненської обласної державної адміністрації, додав Мельничук.

Читайте також: Кіровоградська облрада звернулася за роз’ясненням щодо рішення суду про звільнення її ексочільника

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада сьогодні, 21 листопада, призначила Віталія Коваля на посаду голови Фонду державного майна України.

Коваль з 9 вересня 2019 року очолював Рівненську обласну державну адміністрацію. 24 лютого 2022 року його призначили начальником Рівненської обласної військової адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-