Олена Зеленська у США зустрінеться з родиною Клінтонів і гендиректором ВООЗ

Олена Зеленська у США зустрінеться з родиною Клінтонів і гендиректором ВООЗ

Укрінформ
Разом із президентом України до США прибула перша леді Олена Зеленська, яка теж проведе низку зустрічей, зокрема з родиною Клінтонів та генеральним директором ВООЗ.

Про це Зеленська повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Разом із Володимиром Зеленським прибули до Нью-Йорка для участі в заходах 78-ї сесії Генеральної асамблеї ООН. Тема спільної дискусії цього року – «Відновлення довіри та глобальної солідарності». Україна добре розуміє важливість того й іншого. Нам є що сказати. Тож програма буде насиченою», - написала вона.

Перша леді зазначила, що планує зустрітися з родиною Клінтонів – «нашими друзями та меценатами, які підтримують Україну». Окрім того, спільно з генеральною директоркою ЮНЕСКО вона відкриє виставку, присвячену руйнуванням культурної спадщини, що зафіксовані на світлинах розбомблених Росією пам’яток України. У цьому контексті Зеленська нагадала, що днями Софія Київська й історичний центр Львова були внесені до особливого списку ЮНЕСКО – «Пам’яток під загрозою».

Читайте також: Президент України прибув з візитом до США

«Проведу низку важливих двосторонніх зустрічей, зокрема зустріч із генеральним директором ВООЗ. Солідарність – людська та світова – залишається єдиним засобом проти варварства й агресії», - зазначила дружина Президента.

Також Зеленська анонсувала кілька виступів на полях Генасамблеї ООН. Зокрема, вона розповість про життя українських дітей в умовах війни. Також йтиметься про українських жінок і щойно ухвалену стратегію рівної оплати праці.

Читайте також: Зеленська розповіла деталі третього Саміту перших леді і джентльменів

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський прибув з візитом до США, де візьме участь у зустрічах високого рівня в рамках 78-ї Генеральної Асамблеї ООН.

Фото: Олена Зеленська, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-