«Тиждень-два»: Клименко анонсував кадрові зміни у ДСНС

«Тиждень-два»: Клименко анонсував кадрові зміни у ДСНС

Укрінформ
За результатами внутрішніх перевірок у Державній службі України з надзвичайних ситуацій готуються кадрові зміни, які будуть за 1-2 тижні.

Про це міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко сказав в інтерв’ю «Цензор.нет», передає Укрінформ.

«Готуються кадрові зміни за результатами цих перевірок. Думаю, що протягом тижня-двох ці кадрові зміни будуть», - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи збереже посаду нинішній керівник ДСНС Сергій Крук, Клименко зазначив, що це покажуть результати перевірки.

Читайте також: Клименко - про авіакатастрофу в Броварах: Не Монастирський мав ухвалювати рішення про політ

Як повідомлялося, вранці 18 січня 2023 року вертоліт, що летів в одну з гарячих точок, упав у районі житлових будівель та дитсадка міста Бровари на Київщині. Загинули 14 людей, із них 1 дитина, 25 осіб зазнали поранень, у тому числі 11 дітей. На борту гвинтокрила Airbus Puma перебували 10 осіб, зокрема, керівники МВС: міністр Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін та державний секретар міністерства Юрій Лубкович, їхні помічники, а також 3 члени екіпажу ДСНС. Усі, хто перебував на борту, загинули.

Державне бюро розслідувань 3 серпня оголосило підозру посадовцям ДСНС у справі про загибель в авіакатастрофі у Броварах керівництва МВС.

Як заявили в ДБР, «посадовці допустили відверті порушення правил безпеки руху та експлуатації повітряного транспорту, що призвело до загибелі людей».

Після цього Клименко анонсував зміни у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

4 серпня Печерський районний суд Києва у справі про авіакатастрофу в Броварах заарештував на два місяці без права внесення застави чотирьох посадовців Державної служби з надзвичайних ситуацій, ще одному призначив домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-