Чечня залишається у складі рф лише допоки путін живий – Данілов

Чечня залишається у складі рф лише допоки путін живий – Данілов

Укрінформ
Чечня залишається в складі рф лише допоки живий президент володимир путін. Як тільки путіна не стане, вона стане вільною країною.

Як передає Укрінформ, таку думку висловив Секретар РНБО України Олексій Данілов в інтерв'ю “Українській правді”.

“У них (путіна та кадирова — ред.) є така домовленість, що путін дає все: гроші, преференції, можливості, ордени, ну все. Взамін Ічкерія залишається у складі росії. Як тільки не стане путіна, Ічкерія стане вільною країною. Чи то з кадировим, чи то без кадирова, повірте, це відбудеться обов’язково і дуже-дуже швидко. Тому що це – окрема країна, яка не має відношення до російської федерації від слова зовсім. Інша ситуація – всі знають, в тому числі кадиров, що саме путін дав команду убити батька кадирова. І по законах, які є в цього народу, має бути обов’язкова відповідь. Чому це кадиров не робить, вже окрема розмова. Насправді путін боїться кадирова. Тому що це людина, яка може створити йому дуже величезний клопіт”, - заявив Данілов.

Читайте також: Данілов - про ядерне роззброєння рф: Ми ж не даємо людям із хворою психікою гострі предмети

Коментуючи питання щодо керівника чвк “вагнер” євгена пригожина, Данілов наголосив, що це людина, яка була допущена до величезних фінансових спроможностей через освоєння бюджетних коштів. Саме він грабував російську армію на харчуванні. І так само зараз він має свою армію під назвою "вагнер", яка виконує неприємну роботу найманих вбивць та терористів.

“Звичайно, у пригожина ніякого життя в майбутньому не буде, тому що ця людина очолює терористичну організацію. Загалом нинішня росія – це терористична організація”, - наголосив Данілов.

Як повідомлялося, Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Україна здатна на будь-які дії у відповідь на продовження ракетного терору з боку росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-