Штати вже мають інформацію про цифри, які рф оголосить на псевдореферендумах

Штати вже мають інформацію про цифри, які рф оголосить на псевдореферендумах

Укрінформ
Сполучені Штати отримали дані про те, як російська окупаційна влада збирається маніпулювати з результатами фейкових референдумів в Україні, а також про конкретні цифри, які мають бути оголошені росіянами після їх проведення.

Про це заявила в п’ятницю під час пресбрифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми знаємо, що результати цих псевдореферендумів будуть маніпулятивними. Ми маємо інформацію, яка підтверджує, що представники російської влади вже встановили, якими мають бути показники щодо явки виборців, а також результатів голосувань», - зауважила представниця Білого дому.

Читайте також: США ніколи не визнають російські «дешеві пародії на виборчий процес» - Карпентер

Вона уточнила, що в окремих регіонах окупаційна влада вже визначила конкретні цифри фейкових голосувань – у межах 75% за нібито «приєднання» до росії, які мають бути оголошені за результатами цих фейкових "голосувань".

У цьому зв’язку, представниця Білого дому зауважила, що росія поспішає провести фіктивні плебісцити, однак це є демонстрацією не сильної позиції режиму, а зовсім навпаки.

Читайте також: G7 засудила псевдореферендуми на тимчасово захоплених українських територіях

Як повідомляв Укрінформ, Білий дім у п’ятницю підтвердив готовність запровадити «тяжкі» санкції проти рф у разі, якщо та використає результати бутафорських псевдореферендумів на окупованих територіях України з метою спроби їх анексії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-