В ОП відповіли росії на «взяття Маріуполя»: Азовсталь - п’ята частина міста, або 22 Ватикани

В ОП відповіли росії на «взяття Маріуполя»: Азовсталь - п’ята частина міста, або 22 Ватикани

Укрінформ
Завод «Азовсталь», який знаходиться під контролем українських захисників, становить 1/5 частину Маріуполя або 22 Ватикани й три Центральних парки Нью-Йорка.

Про це зазначив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твітері, коментуючи заяву росіян про нібито встановлення контролю над Маріуполем, крім території заводу, повідомляє Укрінформ.

«Після двох місяців боїв у рф кажуть, що взяли Маріуполь. З поправкою: «окрім Азовсталі». Тільки ось у чому справа, хлопці: «Азовсталь» – це 1/5 Маріуполя. Або 22 Ватикани чи 3 Централ Парки Нью-Йорка. Взяли місто? Ага. Фейкова країна, фейкові перемоги. І справжні українські захисники. Зі сталі», - зазначив Подоляк.

Читайте також: Над заводом «Азовсталь» у Маріуполі помітили чорний дим - Sky News

Як повідомлялося, за даними полку «Азов», у заблокованому Маріуполі російський агресор за минулу добу завдав 35 авіаударів по меткомбінату «Азовсталь», в підвалах якого ховаються цивільні. Вони постраждали під завалами.

Читайте також: На «Азовсталі» перебувають більш як 1 000 жінок і дітей та понад пів тисячі поранених - Верещук

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. У заблокованому Маріуполі залишаються близько 120 тисяч мирних жителів. Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострільці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-