Кулеба зустрівся з депутатами парламенту Британії

Кулеба зустрівся з депутатами парламенту Британії

Фото
Укрінформ
Депутати парламенту Великої Британії готові спільно з Україною працювати над стримуванням Росії від подальшої агресії.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Твіттері Дмитро Кулеба.

“Зустрівся з депутатами парламенту Сполученого Королівства. Британські парламентарії твердо підтримують суверенітет і територіальну цілісність України, готові спільно з нами працювати над стримуванням Росії від подальшої агресії”, - написав глава МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, газета The Washington Post оприлюднила дані американської розвідки, відповідно до яких 70 тисяч російські військових зосереджені у трьох регіонах неподалік кордону України, а також у тимчасово окупованому Криму. Загалом нині там розгорнуто 50 бойових тактичних груп, танки та артилерія.

5 грудня міністр оборони України Олексій Резніков в ефірі естонського телебачення повідомив, що кількість військ РФ біля українського кордону може збільшитися до 175 тисяч.

Тим часом президент США Джо Байден заявив, що його адміністрація готує низку ініціатив, спрямованих на стримування російської агресії.

7 грудня відбулися переговори президентів США й Росії, які тривали трохи понад дві години. Їх результати Джо Байден має намір обговорити з європейськими союзниками, а також із президентом Володимиром Зеленським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-