У Раді зараз на COVID-19 хворіють семеро депутатів – Стефанчук

У Раді зараз на COVID-19 хворіють семеро депутатів – Стефанчук

Укрінформ
Станом на ранок 1 листопада на коронавірус хворіють сім народних депутатів і 21 працівник Апарату Верховної Ради.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу поінформував Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

“Станом на сьогодні зранку в мене інформація, що сім народних депутатів і 21 працівник Апарату (хворіють на коронавірус - ред.), - сказав він.

Кількість вакцинованих народних депутатів буде відомо після моніторингу COVID-сертифікатів, які перевірятимуться під час допуску до будівлі Верховної Ради.

“Кількість депутатів, які щеплені, ми будемо знати після того, як проведемо моніторинг і кожен депутат отримає спеціальну перепустку, тому що кожен із них має пред’явити або свій сертифікат про щеплення, або робити ПЛР-тест, або швидкий тест”, - сказав спікер.

Читайте також: Надії Савченко та її сестрі вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифіката

Він додав, що у Верховній Раді наразі працює мобільна бригада, яка проводить щеплення для народних депутатів, помічників, працівників Апарату ВР та журналістів.

Раніше голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія під час брифінгу в Раді повідомив, що в “СН” кілька десятків невакцинованих народних депутатів.

“У нас є люди, які не тільки відмовляються від вакцинації, а ще й відмовляються надавати інформацію щодо персональних даних... Точно менше половини. Кілька десятків, два-три десятки не більше. Переважна більшість вакцинувалися”, - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, за добу 31 жовтня в Україні️ зафіксовано 13 936 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За весь час пандемії в Україні захворіло 2 936 238 осіб, одужало – 2 442 098 осіб, летальних випадків – 68 027.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-