Зеленський: Зустріч з Байденом проходила в нормальній чоловічій розмові

Зеленський: Зустріч з Байденом проходила в нормальній чоловічій розмові

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що зустріч з американським лідером Джо Байденом відбувалася у продуктивній атмосфері, хоча не завжди "сонячній", і показала зацікавленість сторін у діалозі та його результаті.

Про це він розповів під час пресконференції у Вашингтоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Те, що замість однієї години, зустріч ішла дві години говорить про те, що сторони зацікавлені в результаті цього діалогу. Я вважаю, що в цілому зустріч була в нормальній, продуктивній, не постійно в сонячній атмосфері, але в такій нормальній чоловічій розмові", - зазначив Зеленський.

На уточнюючи питання, щодо яких питань "виходили хмари", Президент відповів: "Хмари не те щоб виходили, просто немає часу відволікатися на сонце, треба діяти і йти вперед".

Читайте також: Клімкін про зустріч Зеленського і Байдена: Основна інтрига — спілкування тет-а-тет

Глава держави також сказав, що від президента США чув тільки приємні слова і розуміння складності ситуації.

За його словами, Байден відзначив "великі кроки" щодо українських реформ, особливо - земельної та судової. Крім того, Зеленський заявив, що "всі бачать інфраструктурні зміни в Україні".

"Негативу з боку США до України, до мене особисто, до моєї команди, до Офісу Президента не було зовсім, нуль, жодного аспекту, навіть жодного слова", - підкреслив Президент.

Читайте також: Байден сподівається ще раз відвідати Україну

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський перебуває у Вашингтоні з робочим візитом. У середу відбулася зустріч президентів України та США, яка тривала близько двох годин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-