Єрмак розповів про щільний графік у Вашингтоні

Єрмак розповів про щільний графік у Вашингтоні

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що налаштований на плідну співпрацю і дружній діалог у Вашингтоні під час поїздки з метою підготовки візиту глави держави Володимира Зеленського до США.

Про це Єрмак написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сьогодні у Вашингтоні. Прибули сюди разом із міністром закордонних справ Дмитром Кулебою. Готуємо візит Президента України до США... Налаштовані на дружній діалог і плідну співпрацю, адже нас багато що єднає", - написав Єрмак.

Він додав, що візит Зеленського до США матиме велике значення для подальшого розвитку українсько-американських відносин.

"Наше перебування тут буде нетривалим, але графік дуже щільний. На порядку денному зустрічі із радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном, державним секретарем США Ентоні Блінкеном, представниками Сенату та провідних аналітичних центрів", - зауважив Єрмак.

Читайте також: Реформи, візит Зеленського до США та Nord Stream 2: Єрмак провів телефонну розмову з Нуланд

Також він наголосив, що одним з пріоритетів України на світовій арені є зміцнення співпраці з США в усіх галузях – оборонній, військово-технічній, економічній і, звісно ж, політичній.

Насамперед – рішучість у захисті демократичних цінностей і інтересів своєї держави, додав керівник ОП.

Читайте також: Єрмак назвав дуже результативним візит Зеленського до Литви

"Говоритимемо прямо, відверто й щиро – як і годиться союзникам", - підкреслив Єрмак.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та керівник ОП Єрмак 4 серпня прибули до Вашингтона для підготовки візиту Президента Зеленського до США, який відбудеться 30 серпня.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-