Разумков підтвердив, що йде з посади голови партії

Разумков підтвердив, що йде з посади голови партії "Слуга народу"

Оновлено
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підтвердив інформацію про те, що залишить посаду голови партії "Слуга народу".

Про це він сказав на брифінгу 1 жовтня.

"Щодо моєї позиції: дійсно, ми про це говорили й раніше, що мабуть, не досить коректно, коли Голова Верховної Ради одночасно є й головою партії. Я думаю, що будуть зміни в партії, в її керівництві. Це моя позиція, було мною запропоновано. Я думаю, що буде змінюватися й статут партії. І можливо, я обійматиму іншу посаду в партійній структурі, але для розбудови, для ефективного розгортання партійної структури треба багато часу - на жаль, у Голови Верховної Ради його недостатньо для того, щоб займатися ще й партійним будівництвом", - пояснив Разумков.

Читайте також: Партія "Слуга народу" на з'їзді планує змінити голову

Він нагадав, що наступного року вібудуться місцеві вибори. "Це дуже великий виклик, і я думаю, що на посаду голови партії буде обрано людину, яка ефективно займатиметься саме цим питанням", - наголосив Разумков.

Водночас, спікер не підтвердив інформацію щодо того, що Давид Арахамія може скласти повноваження голови парламентської фракції "Слуга народу".

"У мене немає такої інформації. Я думаю, що вам треба звернутися до фракції "Слуга народу". Але я не впевнений, що вони це підтвердять, бо немає таких даних", - сказав Разумков.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник лідера фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Олександр Корнієнко в інтерв'ю ЗМІ заявив, що партія наприкінці жовтня збереться на з'їзд, на якому, зокрема, планується розглянути заяву голови партії про складення повноважень, а також удосконалити статут партії.

Дмитро Разумков очолив партію "Слуга народу" у травні 2019 року. Після перемоги політсили на парламентських виборах у липні Разумкова обрали на посаду Голови Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-