"ОПЗЖ” запропонували очолити комітет із свободи слова — Рабінович

Укрінформ
Співголова "Опозиційної платформи – За життя" Вадим Рабінович заявив, що на засіданні підготовчої групи щодо роботи Ради ІХ скликання політичній силі, яку він представляє, було запропоновано висунути свою кандидатуру на посаду тільки одного комітету.

Про це Рабінович сказав журналістам у понеділок після засідання підготовчої групи щодо роботи ВРУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Нам запропонували тільки один комітет по свободі слова. Один. З відрізаними повноваженнями, відсутністю функцій, прав та можливостей щось робити. Тобто, нам практично нічого не запропонували”, - каже Рабінович.

Він висловив свою особисту точку зору про те, що опозиції нині не варто погоджуватися на ці “ подачки”, але позиція політичної сили буде визначена на засіданні "Опозиційній платформі – За життя".

Читайте також: Герасимов: Сьогодні ми побачили прообраз нової коаліції

Як повідомляв Укрінформ, голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков сказав, що його партія пропонує іншим політичним силам, які увійшли в парламент, очолити такі комітети: з питань прав людини та деокупації тимчасово окупованих територій; свободи слова; молоді і спорту; євроінтеграції, а також комісію з питань ветеранів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-