Разумков очолив партію “Слуга народу”

Разумков очолив партію “Слуга народу”

Укрінформ
Дмитро Разумков, який був речником виборчого штабу і політконсультантом Володимира Зеленського, очолив партію “Слуга народу”.
Про це він повідомив на прес-конференції у понеділок, передає кореспондент Укрінформу.

“Булі здійснені зміни у керівництві партії. Іван Баканов у зв’язку із тим, що він пішов на державну службу, не міг обіймати надалі цю посаду. Партія довірила виконувати ці функції мені”, - сказав Разумков.

Крім того, запевнив, що ця політична сила повністю готова до старту виборчої кампанії. “Партія готується що парламентських виборів. Усі ви бачили, що відбувається, що ті зміни, на які розраховувало суспільство, на жаль, досі у тому об'ємі, в якому є попит у наших співвітчизників, не реалізовані. При цьому цей попит зріс, якщо раніше він складав 83%, то на сьогоднішній момент за оцінкою соціологів він складає 87%”, - сказав лідер партії.

Читайте також: На Банковій мітингувала "Фіолетова оса" - проти сексизму у заявах Разумкова

Водночас він зазначив, що партія планує провести з'їзд, про який журналістів попередньо проінформують. “Ми для себе бачимо критерії, якими повинні будуть володіти кандидати від партії “Слуга народу”. Це багато в чому корелюється із тими завданнями, та тим баченням, яке ми з вами спостерігали під час виборчої кампанії”, - сказав він. За словами Разумкова, люди, які увійдуть у список партії слуга народу повинні “високоморальними, із глибокими принципами, із бажанням та можливістю слухати та реалізовувати те задачі, яке його буде ставити українське суспільство”.

На прес-конференцію прийшло багато журналістів, але зала не вміщає всіх охочих послухати представників партії “Слуга народу”.

Як відомо, до цього партію "Слуга народу" очолював Іван Баканов, якого Президент 22 травня призначив на посаду заступника голови СБУ - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-