Разумков прокоментував скасування візиту в Україну адвоката президента США

Разумков прокоментував скасування візиту в Україну адвоката президента США

Укрінформ
Новообраний Президент України Володимир Зеленський дізнався про приїзд адвоката Дональда Трампа Рудольфа Джуліані із засобів масової інформації, і жодних “підводних каменів” навколо цього візиту не має.

Про це представник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів у ефірі "Свободи слова" на ICTV.

"Про те, що приїздить Рудольф Джуліані, Зеленський дізнався зі ЗМІ, як і те, що не приїжджає, він теж дізнався зі ЗМІ. Саме тому мені дивна інформація, яка з'явилася в американських ЗМІ про те, що хтось давав коментар з представників команди, що там є якісь підводні камені. Це не відповідає дійсності. Будемо сподіватися, що це непорозуміння буде знято у взаєминах між командою Зеленського і представниками США", - зазначив Разумков.

Водночас, відповідаючи на питання, хто з команди Зеленського працює над урегулюванням цього непорозуміння, Разумков наголосив, що такі питання мають конфіденційний характер. "Я думаю, що такі питання повинні носити конфіденційний характер, це раз, а два - Зеленський готовий проводити такі зустрічі не тільки з офіційними представниками держав, а й у тому числі зустрічатися з представниками тих чи інших політичних сил, або не політичних сил, які будуть зацікавлені в подальшому поглибленні взаємин між державами, які позитивно налаштовані і допомагають нам у боротьбі за нашу незалежність", - сказав представник штабу Зеленського.

Читайте також: Клімкін прокоментував пристрасті навколо візиту Джуліані до Києва

Як повідомлялося, особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані раніше заявляв про свій намір відвідати Київ для зустрічі із Зеленським, щоб переконати українську владу почати розслідування, пов'язане з інтересами президента США Дональда Трампа щодо втручання РФ у президентські вибори в 2016 році.

Згодом Джуліані скасував свій візит до Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-